Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 79

  • 26 962
  • 759
Заповядайте в новата тема за бързи въпроси за бебета!
Виж целия пост
# 1
От около седмица някъде синът ми (1.2г.) е много залепен за мен, имам предвид буквално. Ако съм права или седнала някъде, постоянно ми виси по краката и протяга ръце да го взема, а той никога не е бил носен на ръце. Ако съм в другата стая веднага пристига, а преди си играеше сам. Не знам какво му стана на това дете. То вярно, че с таткото си го гледаме абсолютно сами и с малкия сме като сиамски близнаци вече година, но все пак. Моля ви, успокойте ме, че е само период.
Виж целия пост
# 2
Период е, но понякога е дълъг. При нас отмина чак след 5 г.
В нашия случай беше към баща ѝ, не към мен. Иначе пак сме така - без баби, само двамата я гледахме, през деня само с мен.
Виж целия пост
# 3
Ти ме оправи, човече, как още 4г..Disappointed Relieved Моля се да е скок в разтежа, той все като "скача" е по-привързан към мен. Искам и на ясла да го пусна, ще бъде страшно.
Виж целия пост
# 4
При всяко дете е различно, може при вас да е по-кратко Simple Smile
За градината нямаше проблем, от първия ден ходеше с огромно желание, нито е имала период на адаптация, нито някога е ревала, така че не се притеснявай, не винаги са свързани двете неща.
Виж целия пост
# 5
УсетИл е,че ще го пращаш на ясла Grinningшегувам се.

Период е,моята в момента ми виси по краката.А е голяма,на 1,9.Играят си с едно дете от входа,то е 7м. По~малко,и като я бутне нещо и край,лепка,а е като е гигант до нея.
Виж целия пост
# 6
Ползвате ли алкохолни и други антибактериални кърпички за децата? Аз навън само с такива го бърша, защото пипа навсякъде, после яде, но се замислих дали не е вредно за кожата? На 1 г. и 10 мес. е.
Виж целия пост
# 7
Ох, като почне да дърдори в още по... Моя  днес ме подлуди. А съм се скрила от погледа му и " мамооо".. направо ми наду главата за по- малко от 20 Мин
Виж целия пост
# 8
Ох момичета какво да ви кажа, тези кучешки зъби ме разкатаха направо. И 4-те пробиха в рамките на една седмица, но мъка беше мноого време докато се покажат. За радост Т. не е вдигала, но категорично отказа да дъфче, проплакваше на сън и беше супер кисела. Надявам се при вас да пробият без проблем Hug
Виж целия пост
# 9
Здравейте и благодаря за новата тема.
Някоя от вас сблъсквала ли се е с лишей по тялото на детето?При моят сутринта се появи и бяхме на дерматолог.Успокои ме че не било заразно и предписа Джинджира Алба бейби.
Виж целия пост
# 10
Имаше моят син същият, но малко по-нагоре и аз се бях притеснила. Докато се наканя да го заведа обаче избледня и мина. Мажех само със Судукрем, нямам нищо друго в къщи.
По този повод да попитам как третирате ожулени колена. Постоянно са му такива колената и вече обмислям да му купя наколенки.
Виж целия пост
# 11
Около годинката се усещат, че с мама са отделни личности и се започва драмата, че мама може да избяга. Период е, при някои отминава по-бързо, при други по-бавно. При нас отмина, когато си счупих крака и щат-не щат, тодлър и тати трябваше да свикнат да се грижат един за друг, докато мама раздава команди от дивана.

При нас сега е драма при заспиване. От половин година си заспиваше сама в креватчето. Вече не ще. Реве сестра ѝ да си ляга с нея, а в нейното креватче - абсурд. Само на леглото на сестра си заспива и с доста уговорки, че тя ще си легне малко по-късно.
Виж целия пост
# 12
Относно зъбите, не е задължително да има драми. На дъщеря ми нямаше да разбера, че й никнат зъбчета, ако не й проверявах устата. Последните кътници дори, нямам никаква идея кога са поникнали. Те нали растат по-късно и тогава вече бях спряла да проверявам. Grinning Един ден просто се сетих да я проверя и видях, че има всички зъби в устата. Доста ме е разглезила, та се надявам и при малкия да няма драми.

Wild poppy, разбирам за какво говориш. Дъщеря ми от 4 до 8 месеца заспиваше сама в леглото и изведнъж спря. Към годинка и нещо пак започна да заспива сама и след 2-3 месеца пак се отказа. От тогава трябва все да има някой до нея. Убедих се, че колкото по-малки са, толкова по-лесно заспиват сами.
Виж целия пост
# 13
....
По този повод да попитам как третирате ожулени колена. Постоянно са му такива колената и вече обмислям да му купя наколенки.
Аз взех цикатридина спрей, доволна съм бързо завяхват раничките на коленцата.
Наколенки? А дали ще ги търпи. Аз слагах в началото лепенки на коленцата като Я пускам да върви, но тя ги разлепя и това отпадна като вариант.
Виж целия пост
# 14
Аз ползвам Осмофорс. Откакто ми го дадоха ползвам само него за рани. По принцип е предназначен за шарки ама за рани е идеално!!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия