Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

С какво ви дразнят свекървите? – 113

  • 9 767
  • 254
Заповядайте в поредната тема за свекървите!

Линк към предишната – https://www.bg-mamma.com/?topic=1128064
Виж целия пост
# 1
Да уточня - свека 1 е майката на Бнд, първия ми мъж и баба на детето ми. Тя няма нищо общо със сегашния. Подаръка беше поразяващ и не знам как аз излязох виновна де... На 4те деца на дъщеря и гаранция подаръците не са били стелки за баня.
Виж целия пост
# 2
Бях писала за уройките, сега има и допълнение - детето е " най-лошото на света", за да не го хванат уроки ... Grinning
Виж целия пост
# 3
Мравке,хич,ама хич не си случила на свекъри,помня и предните ти постове.На тия  хора в л@йна са им обвити сърцата!
Злодеида,и аз като малка мечтаех за стелка за баня,ама на!Тя свекърва ти явно първо е получила душ гела към нещо,после е решила да го съчетае със стелката ,и за капак тик-так за свеж дъх!
Направо си представих детето как е очаквало напр.Лего ,а е получило нечий ненужни вещи...
Виж целия пост
# 4
Миленака, поздравления за новата тема!  

Колкото  по-големи стават внучетата, толкова ми е по-трудно да избирам подходящ подарък. Затова вече ги питам  или давам пари  да им купят нещо, от което имат нужда. Скоро големият имаше имен ден. Нищо не му дадох, ама и двамата ги заведох на почивка на много хубаво място  за една седмица.

Малко извън темата, но все пак във връзка  с подаръците за внуците. Преди 2 г. на една екскурзия в чужбина, се запознах с баба и дядо на 3 внучета. Та петимата бяха заедно.  Тези хора казаха нещо, което много ме впечатли.  Те  не искали да оставят на внуците си пари или вещи. Това им го осигурявали родителите . Искали да оставят на внуците си спомени. Бяха обиколили почти цяла Европа . Най- големият беше студент 2 курс, едно момиче в  гимназия и по-малкото момче май беше в  7 клас. Казаха, че са пенсионери с прилични пенсии и всичко спестено харчели за това. Мечтая си да съм достатъчно здрава, за да мога като поотраснат още малко и аз да направя такова пътешествие с моите поне един път.
Мисълта ми е, че прекалено се вглеждаме във вещите. А има и други неща, с които можем да ги зарадваме, ако имаме възможност , разбира се.
Виж целия пост
# 5
Колкото  по-големи стават внучетата, толкова ми е по-трудно да избирам подарък. Затова вече ги питам  или давам пари  да им купят нещо, от което имат нужда.
Ама не носиш стелки за баня, колкото да отбиеш номера. Хубаво правиш,така всички са доволни.
Виж целия пост
# 6
Зло, подаръка просто цепи мрака Laughing На детето сигурно хич не му е забавно, ама аз се смях доста Grin
Виж целия пост
# 7
Ами по-добре нищо, отколкото, меко казано, неподходящи.
Виж целия пост
# 8
Особено стелката с надпис Тасос..., а уж от Германия е подаръка... Едно магнитче да беше взела и някаква кутия сладки от онези железните кутии. Да не говорим, че за момиче можеше и комплект ластички с фиби да вземе по 2 евро са. Ноу комент, ама аз виновна защото съм оставила баща и преди 10 години...
А сетих се и друго преди 2 години се прибра от Гърция беше ходила на гости там. Донесе на детето ми подложки за чаши с надпис Старопрамен в платнена торбичка  с нещо на гръцки и 1 кутия зърнена закуска...
Виж целия пост
# 9
Иха. Детето другия път ще чака с трепет.
Виж целия пост
# 10
И крайно се възмути като видя ховърборда и малката каза, че е от другата баба (майка ми) и от мен. Колко струвало това чудо, че било от двете с майка ми или аз не съм можела да купя нищо сама ...
Виж целия пост
# 11
И крайно се възмути като видя ховърборда и малката каза, че е от другата баба (майка ми) и от мен. Колко струвало това чудо, че било от двете с майка ми или аз не съм можела да купя нищо сама ...
Ми колкото две стелки за баня струва.
Stuck Out Tongue Winking Eye
Виж целия пост
# 12
голяма трагикомедимя тази бабет
Мравчице, хубав коментаР 😀. Щом пише Тасос, може и да са скъпи като ховърборд 😀😀😀😀

Виж целия пост
# 13
Аз не държа да купуват нищо. Нито тя, нито майка ми. Обаче тази коментира в последно време абсолютно всичко. Питала 3 пъти детето кой ми е купил колата. Значи сина и вече има 3 къщи и 1 апартамент и се хвалят колко забогатял, а аз нито съм питала нито ме интересува. Да е жив и здрав и да продължава да купува на името на майка си и сестра си за да няма нищо на негово име ако евентуално си потърся осигуровките за детето. Обаче моята кола от 2500 лв. стана атракция за тях как така видиш ли имам пари да си купя. Сигурно някой от безбройните ми любовници я е купил, а аз лъжа детето че съм си събрала сама парите.
Виж целия пост
# 14
Накрая може да го издокарат мама и систъра. Но и да не го направят, не им прави чест. Това дете да не си го донесла с чеиза, я!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия