Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Бебето се дави

  • 400
  • 8
Здравейте. Храня бебчо с шише на PHILIPS AVENT, но като пие от него той много се задавя. Бибероната на шишето е с най-ниския поток и най-малката дупка. Бебето е на 15 дни.
Виж целия пост
# 1
Ние сме с шишета на Мам.. И понеже имам само две такива, купих и други.. От другите се давим още повече.. Забелязах, че се дави пповече, ако е много гладна или заспива.. В момента имам 8 шишета 0до3 и с всичките е така!
Виж целия пост
# 2
Бих препоръчал шишета с биберон на Медела Калма системата, защото не тече и пуска толкова, колкото суче бебето. Най-близки са до естественото кърмене
Виж целия пост
# 3
Томи типи с тръбичката против колики. Ние се давехме от Нук.
Виж целия пост
# 4
Подкрепям с две ръце съвета за Медела Калма. При него млякото не се излива “наготово” в гърлото и бебето само и според собствените си нужди може да контролира процеса на изсукване и съответно гълтане.
Виж целия пост
# 5
Моята дъщеря се давеше най-много от меделата. Да,засуква, само дето отворът е голям и пуска много.
Виж целия пост
# 6
А моята дъщеря от меделата се нагълтваше с въздух и следваше голям рев и къркорене на черва. Не знам как другите деца са го харесали. Аз никога не бих го препоръчала.
Виж целия пост
# 7
Може би решението се крие в принципа проба-грешка. Явно няма биберон, който да работи еднакво добре при всички деца.
Виж целия пост
# 8
И двете ми деца с Medela Calma не са имали проблем с колики и давене. Мога само да хваля този биберон, поради факта, че не се излива в устата на детето, а то суче толкова, колкото му е необходимо (както при кърменето) и може само да определя темпа на хранене.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия