Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Телефонни разговори от и към Германия

  • 134
  • 4
Здравейте, искам да попитам как се осъществяват телефонни разговори от Германия към България и обратно. Тоест, начислява ли се роуминг и нужно ли е да се закупи карта от там? Като цяло, какви са условията за провеждане на разговори към България?
Виж целия пост
# 1
Аз съм в България, сестра ми в Германия. Обикновено тя ми звъни, каза, че по не знам каква си програма там говорим за 1 евроцент на минута. На мен не ми се начислява нищо.
Виж целия пост
# 2
Роуминг се начислява, когато картата се намира извън пределите на държавата, в която е издадена. Ако картата е издадена от България - роуминг ще бъде в Германия и обратно.
Роуминг се тарифира (за входящи и изходящи), когато картата е в роуминг, демек извън държавата, в която е издадена.
Този, на когото се обаждате, ако не се намира в роуминг, не се тарифира.
Какви са условията за международни разговори се определя от всеки оператор и от конкретния пакет, за който плащате. За моя мобилен план на българската ми карта имам 300 безплатни минути към мобилни и стационарни номера в ЕС и неограничен роуминг. Във вашия план може изобщо тази опция да не съществува.
Виж целия пост
# 3
Зависи от тарифния Ви план.Примерно с моя план мога да говоря абсолютно безплатно във всяка една страна от ЕС (минутите са ми неограничени),ползвам и 10 000 мб интернет в роуминг в страни от ЕС.Минутите са за разговори  от ЕС към България,както и от България към ЕС (номера обаче на който се звъни трябва да е български).За разговори към чужди номера отделно имам 500 минути.
Виж целия пост
# 4
Благодаря за разясненията!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия