Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

На кой ден на Кръстова гора?

  • 357
  • 6
Здравейте, искам да отидем до Кръстова гора с детенцето ми, което има проблем .
Според вас как е по-добре на Кръстовден да занеса негова дреха (защото е малък и няма как да нощуваме с него в навалицата на празника )  или на друг петък срещу събота, когато има литургия да преспим там с детето?
Виж целия пост
# 1
Важното е да подходите с вяра и да можете да се помолите,  на самия празник и службата е важно да присъствате, а къде ще преспите преди това не е важно. Кръстов ден е празник на кръста Господен и в тази връзка, ако не сте кръстени вие и детенцето ви се кръстете.
Виж целия пост
# 2
Всички сме кръстени, а детето е кръстено точно на Кръстовден.
Виж целия пост
# 3
Според мен е по-добре да идете пътък срещу събота с преспиване, аз така направих миналия месец, питат те какъв ти е проблема, обесняват ти подробно какво трябва да се направи, важното което беше е, че трябва да постиш няколко дни преди да идеш.
Виж целия пост
# 4
А кой ти обяснява?
Виж целия пост
# 5
Хора само да знаете, че същинския пост означава пост от гледна точка на хранене, на мисли и на чувства. Тоест, ако човек пости а в същото време мрази някого или говори лошо за него, това не е никакъв пост. Под пост се разбира ограничаване от всичко нечисто, но храната е дна малка част от това. Ако постиш и лъжеш отново няма как да има резултат. Колко дни е индивидуално за всяка душа. Десет дни е напълно достатъчно време, но това зависи от вас самите и този който ще ви го каже.
Виж целия пост
# 6
А къде може да отседнем? Легловата база в манастира не работи.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия