Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Машина за хляб - 65 тема

  • 37 173
  • 739
# 720
Търся си домашна хлебопекарна с 2 реотана. Ако някой знае такава,моля за линк!

https://www.technopolis.bg/bg/Hlebopekarni/Hlebopekarna-TEFAL-PF611838/p/824700

П.П. За модела с багети съм сигурен, че е с два реотана, защото имам такава, но със заглавие Мулинекс. Може, и най-вероятно е така, два реотана да има и по-евтиния модел (белия), но трябва да се провери на живо.
Виж целия пост
# 721
Търся си домашна хлебопекарна с 2 реотана. Ако някой знае такава,моля за линк!
аз да попитам за какво са ти 2 реотана? 
Виж целия пост
# 722
Никой не ме пита, но да споделя Grinning Хлебопекарната прави страхотен кекс Smile Цял живот като домакиня имах една драма - никога не успях да се справя и да изпека във фурна поне един приличен елементарен пандишпанов кекс. Или остава суров, та чак течен, вътре, или глетав и мазен, или просто изсъхва във фурната като стафида .... Е, вчера се престраших, направих в купа една бърза смес със миксера (с бакпулвер) и пуснах машинката само на печене, настроих за 50мин., средно изпичане. Днес вече няма и троха Innocent
Виж целия пост
# 723
не познаваш добре фурната си. Smiley
Виж целия пост
# 724
Много ѝ здраве Smile хлебопекарната се оказа по-дружелюбна и friendly.
Виж целия пост
# 725
Кокошче, дай подробна пецепта, че и аз съм кято теб
А ДА МОЖЕШЕ  и тутманик да прави...
Виж целия пост
# 726
Тя е от рецептите "на око", но... Flushed
4 яйца, 1ч.ч.захар, 1 ч.ч. брашно, 4 с.л.олио, 4 с. л. вода, 1 бакпулвер.
Това е то.
Следващия път смело ще добавя ядки, сушени плодове... А на третия път ще пробвам и един маслен пръхкав кекс, който също ми се е опъвал винаги във фурната Rolling Eyes
Виж целия пост
# 727
Коричката става мека и недоопечена,като варена. Ето за това ми е с 2 реотана! Машината е "Таурус" и явно не може да я изпече така че да стане групкава,както и да я настроя!
Виж целия пост
# 728
Коричката става мека и недоопечена,като варена. Ето за това ми е с 2 реотана! Машината е "Таурус" и явно не може да я изпече така че да стане групкава,както и да я настроя!

И с двата реотана няма да става хрупкава, но за сметка на това, дъното и страните ще са по един пръст.

П.П. Хрупкава коричка във фурната Simple Smile
Виж целия пост
# 729
На моята хлебопекарна става хрупкова коричка.
Много ток ли хабят тия хлебопекарни?
Виж целия пост
# 730
Коричката става мека и недоопечена,като варена. Ето за това ми е с 2 реотана! Машината е "Таурус" и явно не може да я изпече така че да стане групкава,както и да я настроя!
Опитайте да намажете с олио или зехтин 15 20мин преди да свърши програмата.
Виж целия пост
# 731
Кокошче, дай подробна пецепта, че и аз съм кято теб
А ДА МОЖЕШЕ  и тутманик да прави...
Аз правя тутманик, е, не става такъв като във фурна, но пък вкусен.
Виж целия пост
# 732
Бубастет, давай рецептата.
Виж целия пост
# 733
Намазвал съм коричката и с олио и с захтин и с разтопено масло, но резултат няма! Явно зависи от машината.
Виж целия пост
# 734
Бубастет, давай рецептата.
Gerda1, аз правя ето тази:
https://receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B0 … D1%80%D0%BD%D0%B0

Винаги съм доволна и е без грешка като за месен и печен в хлебопекарна Wink.
Резултатът от миналата седмица:



Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия