Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Машина за хляб - 65 тема

  • 36 864
  • 739
# 735
Коричката става мека и недоопечена,като варена. Ето за това ми е с 2 реотана! Машината е "Таурус" и явно не може да я изпече така че да стане групкава,както и да я настроя!

И с двата реотана няма да става хрупкава, но за сметка на това, дъното и страните ще са по един пръст.

П.П. Хрупкава коричка във фурната Simple Smile
Не е вярно. Моята прави хрупкава коричка отгоре. Дали е от 2та реатана - предполагам, че да.
На иван атанасов му препоръчвам Тефал с 2 реотана - обикновено имат функция багети (за ориентир относно бр. реотани го пиша).
Виж целия пост
# 736
Явно не само при мен сиренето изчезва и в общи линии излиза подсолен хляб с повече мазнина, силно приличащ на едновремешните милинки Hug
Виж целия пост
# 737
Явно не само при мен сиренето изчезва и в общи линии излиза подсолен хляб с повече мазнина, силно приличащ на едновремешните милинки Hug
Аз вече не слагам сирене вътре, сложих само първия път. Смесвам масло със зехтин, но слагам значително по-малко количество мазнина от посочената в рецептата. Като го извадя го консумираме с парчета сирене и масло.
На нас така ни харесва.Иначе, да, това:



няма как да го опечеш в хлебопекарна, но пък за него се изисква време, а аз не винаги разполагам с такова Wink.
Виж целия пост
# 738
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА!

https://www.bg-mamma.com/?topic=1247169.new#new
Виж целия пост
# 739
Явно не само при мен сиренето изчезва и в общи линии излиза подсолен хляб с повече мазнина, силно приличащ на едновремешните милинки Hug
Аз вече не слагам сирене вътре, сложих само първия път. Смесвам масло със зехтин, но слагам значително по-малко количество мазнина от посочената в рецептата. Като го извадя го консумираме с парчета сирене и масло.
На нас така ни харесва.Иначе, да, това:



няма как да го опечеш в хлебопекарна, но пък за него се изисква време, а аз не винаги разполагам с такова Wink.
Не мога да пренеса цитата в новата тема, затова пиша тук. Това може да се постигне, като тестото се омеси и втаса в пекарната и се оформи, втаса отново и се опече във фурната. Оформянето на мен ми отнема 10 минути.
Редовно правя тази рецепта, много е сполучлива:
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия