Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Има ли читав професионален домоуправител във Варна?

  • 216
  • 3
Здравейте, разгледах всички сайтове на професионални домоуправители и фирми за поддръжка за град Варна и ми прави впечатление, че почти никоя няма на сайта си посочени клиенти или референции. Това, заедно с множеството негативни коментари като цяло от такива услуги, ме кара да съм доста предпазлива.

Не искам да изпращам запитвания на случайни фирми и да попадна на поредните мошеници. Блокът ни е сравнително нов и беше добре поддържан досега, но фирмата се отказа. Търсим нова и от това, което чета в интернет, виждам че има много фирми с такава дейност, но никоя не ми вдъхва доверие поне малко.

Моля ви споделете, ако сте доволни от някоя фирма във Варна.
Виж целия пост
# 1
Ние ползваме Кантора Акорд+ от 2 години.
Входа ми е с 18 апартамента, няма много проблемни съседи, поддържахме си го и преди да ползваме фирмата.
Миналата есен направихме външна изолация на общите части. Фирмата представи оферти, организира всичко и ремонта беше направен бързо и според съседите качествено. Към момента няма проблем. Минават и събират таксите, издават касов бон на място, оставят информация на таблото.
Виж целия пост
# 2
Привет, ние сме с Home Care, https://homecarebg.com, избрахме ги след сравнение на оферти и препоръки. Имаме  достъп и до клиентски портал, в който се виждат длъжници, направени разходи, събрани суми и др. Доволна съм, също минават и дават касови бележки на място, плащаме през изипей, мина и първото общо събрание, през април. Сградата е малка 10 апартамента, не живея там, но аз организирах ОС, събирането на оферти и аз подписах договора. Минаха и някакви ремонти вече, малки, но няколко ...
Виж целия пост
# 3
Може ли да ме ориентирате с примерни цени за професионален домоуправител? И ако някой междувременно е станал доволен?
За малка кооперация ново строителство става въпрос, а снощи чух че таксата била минимална заплата. При 20 апартамента това е по 30 лв. на апартмент, без да смятаме разходи за асансьор, ток итн!!!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия