Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Сладкарница Мистър Дино Mr.Dino - подигра се със сватбения ни ден!

  • 1 616
  • 4
Искам да предупредя всички бъдещи булки и техните майки, които са в търсене на перфектната фирма за изготвяне на сватбената им торта - е определено не е сладкарница мистър Дино (Mr.Dino i Ko)!!

Пълна подигравка ... сватбената ни торта беше доставена замръзена в ресторанта, а и самото й съдържание нямаше нищо общо с пробната торта, която избрахме! Страшно много крем, почти никакви блатове - цялата торта се разпадна!!! Платихме двойно повече на парче, за да бъде на етажи и в крайна сметка получихме разпадаща се, топяща се, непрясна торта!!
С отварянето на кутията на тортата за нейната подготовка в ресторанта - цялата кутия плуваше във вода от размразилата се торта седяла в нормален хладилник ( разбира се , кой да предположи, че вместо прясна торта ще ни доставят замръзена)!! Тортата беше започнала да се рапада- от ресторанта успяха да спасят само 2 от етажите, но цялата сватбена захарна украса, която майка ми собственоръчно беше приготвила и се складираше в същия хладилник - беше унищожена - при размръзяването на тортата, отделящата се влагата съсипала захарните изделия за няколко часа...всичко беше разтопенено!
Добре че майка ми имаше няколко резервни цветя и резервен чифт фигурки, за не бъде съвсем пълен провала. Разбира се заради опитите на родителите ми да се справят с този проблем наречен "Тортата на мистър Дино" - изпуснаха не малка част от сватбата. Майка ми за да се бори заедно с готвачите от ресторанта за рекоструирането на тортата, а баща ми да пътува до вкъщи и обратно за взимането на резервните фигурки!

С две думи пълен провал - не пожелавам на никого такива емоции на сватбата му, поради което и пиша този коментар! Стойте далеч от тази сладкарница!
Виж целия пост
# 1
Дай снимки- от каталога и вашата.
Виж целия пост
# 2
Благодаря,че споделихте .Обадете се на самата сладкарница и им потърсете сметка трябва да ви върнат парите това е подигравка.....Със сигурност и детски торти правят и са съсипали нечии детски рожден ден за мен такива аматьори не трябва да работят и да имат клиентела...
Виж целия пост
# 3
Снимки нямаш ли? Не погледнахте ли тортата, като ви я доставиха? Потърсихте ли сладкарницата за коментар по въпроса?
Виж целия пост
# 4
Ужас, но дайте снимка. Обадихте ли се на сладкарницата след това?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия