Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Парчета в урината

  • 711
  • 11
Здравейте момичета. Искам да ви попитам случвало ли ви се е при цистит да имате кървави парчета в урината. От четири дни съм с парене при уриниране, но най много болят последните две три капки боли чак до пъпаак ми се гади. Купих си уринал акут не помага . Сега съм на нитроксолин форте но няма подобрение.
Виж целия пост
# 1
A ходи ли на лекар?

Такъв сериозен цистит надали ще мине с уринал ....
Виж целия пост
# 2
Ципрофлоксацин е за цистит.
Виж целия пост
# 3
Не съм лекар, но при кървене мисля, че веднага трябва да отидете на ехограф и преглед.
Кървенето може да е симптом на много сериозни заболявания и специалист трябва да ги изключи.
Виж целия пост
# 4
Лекар задължително. Ако е цистит, на мен много ми е помагал Монурал, но е само с рецепта. За една вечер ме е оправял, след 7-10 дни се пие пак, профилактично. Поне така ми е бил изписван.
Виж целия пост
# 5
В понеделник съм на лекар . Кървене има един два пъти дневно в урината повече ме притесняват парчетата. Не ме боли и щипи сутрин докато не ида до тоалетната. Почвам да си мисля че не е цистит а нещо друго
Виж целия пост
# 6
Може някое малко камъче да е тръгнало, аз заради едно съвсем дребно камъче чак до болница стигнах, болките бяха ужасни, кръв съвсем малко имах, но доктора каза, че може да има и повече, така, че най- добре да ви види уролог.
Виж целия пост
# 7
Утре сутрин пусни стерилна урина, бягай при ЛЛ за направление за уролог. Там ще те види на ехограф. Не се лекувай сама, става хронично.
Виж целия пост
# 8
Може сега да отиде в спешен кабинет,няма да я върнат.
Виж целия пост
# 9
Може сега да отиде в спешен кабинет,няма да я върнат.
   аз съм от бургас в спешното мога да си вися цял ден и накрая да ме върнат. Не съм за 40лв за преглед няма да минавап през лл да си запИша за него час за, след две седмици и накрая той да си ме лекува без никакви изследвания само от мой думи. Затова утре отивам. Та въпросами беше дали такива парчета падат ойт цистита или да е нещо по сериозно.
Виж целия пост
# 10
Сварете си мечо грозде или полски хвощ, ще ви отпусне. Ципрофлоксацин е за цистит, но все пак - лекар да каже. Но- шпа  за болките. Днес е 3 ден, така че ако се лекувате правилно, ще отмине. Но продължете лечението до 7-10 дни. Пуснете си стерилна урина /посявка/ с антибиограма, за да хванете бактерията, ако има.

Виж целия пост
# 11
Та така да кажа остър цистит от поставен преди няколко месеца катетър заради операция. Минало се е много време от операцията но сега вече е набрало сили и е „избухнало”. Парчетата са от удебеляването на пикучния мехур и сега се лющи. след седмица болки Ешериахиаколи 10на5 левофлоксацин и вода надявам се болките да свършат вече
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия