Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Град Попово

  • 2 540
  • 9
Здравейте,мами и бъдещи мами .
🤰❤
Правя нова тема защото видях една такава вече заключена и стара .

От скоро съм в Попово .Живея тук с приятеля ми. Разбрах съвсем скоро че съм бременна .Тук нямам никакви приятели и познати освен него . Градчето изглежда приятно ама и доста пусто  .Чудя се какво мога да правя тук като развлечения  .Също така ако има жени от Попово ..особенно такива очакващи бебе то къде ходите на лекар .Предполагам в Търговище . Много ми се иска да усетя това място като дом . Самотно ми е тук . От по -голям град съм и съм свикнала да съм заобиколена от приятелите си и различни развлечения . Наложи се да дойдем тук доста изненадващо .

Heart
Виж целия пост
# 1
Щом не си родена в Попово, трудно ще свикнеш. Дано си е струвал изборът. Разходка в градската градина, кафета в центъра, друго не се сещам. Шопинг евентуално е Русе или Търново.
Виж целия пост
# 2
Като цяло обмисляме да е временно.  След зимата да започнем да търсим нещо в родния ми град.Сега толкова много неща се случват .Няма как и за местене в друг град да мислим ..колкото и да ми се иска .За жалост наистина няма развлечения тук  . Надявам се да намеря разни женици с които да излизам и да си клюкарим хаха Grinning

Виж целия пост
# 3
Не съм от Попово, но освен градска градина, със сигурност има къде да се пие кафе с приятелка или да се излезе вечер. Проблемът е, че явно сте от скоро и не познавате никого. Ако приятелят е местен той ще Ви запознае с приятели/ съученици/ познати и ще си намерите среда. Има и читалище, нали? Проверете каква самодейност има и се запишете - така ще се запознаете с хора. Библиотека също трябва да има, посетете я, запишете се. В малкият град хората се познават и са любопитни към новите лица и там ще се запознаете - първо със служителите, после и с други посетители. Потърсете си и работа - колеги и нови познанства. Съседите също не са за пренебрегване. Направете първата крачка. Всичко зависи от нагласите Ви.
Виж целия пост
# 4
За читалището е чудесна идея . Ще разгледам в интернет къде се намира . И ще  обърна внимание и на другите ви съвети . За работа не знам все още .Като мине първия ми преглед при гинеколога и ако всичко е наред може . Просто аз се чувстам толкова изморена и с такива боли в кръста че ако е работа трябва да имам възможност и да почивам .Още съм много в началото на моята бременност .

Но определено идеята за читалище много ми допадна  .
Виж целия пост
# 5
Читалището няма как да не го забележиш. Ама не знам как ще ти разнообрази живота. От време на време гостува някой театър с постановка.
Виж целия пост
# 6
Какво би могла да прави в читалището толкоз? Ако има народни танци два пъти в седмицата. Тя казва че не иска да работи, защото я боли кръст. Честно, освен да кесиш в нета, ако имаш някакво хоби- примерно знам ли- някакви ръчни изработки, гоблени, електронни книги. Ако не си намериш някоя дружка на твойто положение и възраст ще умреш от скука.
Виж целия пост
# 7
Така е .Аз обмислям  сега (тъй като следващата седмица ще си взимам компютъра тук ) да опитам да потърся някаква дистанционна работа.  Така мога и да работя и да си бременея  на спокойствие.  Като цяло обмисляме ако лекаря ми каже че съм добре и плода също.. да опитам някаква временна работа да захвана .
Ще го видя . Ама днес минах покрай читалището и тези дни ще вляза да попитам какви неща се провеждат там .
Виж целия пост
# 8
Дистанционната работа е добра идея.
Малките населени места предлагат едно спокойствие при отглеждането на дете. Ритъмът не е толкова забързан, има места в ясла и градина, въздухът е по-чист, няма голям трафик, което пък е предпоставка за колоездене и по-волни игри...
В началото на всяко ново място е трудно. Ако човек е по-открит и контактен бързо ще опознае хората и ще си намери среда / приятели.
Опознайте околността, правете си дълги разходки и пикници, вземете си домашен любимец и спокойна бременност. Нещата ще се наредят. След година ще бутате количката и ще си пиете кафето с другите майки от града.
Виж целия пост
# 9
Не мисля че има какво да ти хареса в Попово... 😒
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия