Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Защо дигиталната грамотност е важна за децата? Включете се в темата и спечелете награди!

  • 1 002
  • 17
# 15
Правя допълнение към отговора си от пост номер 3.

5 клас ще е дъщеря ми.
Виж целия пост
# 16


Изтеглени са късметлиите, които печелят ваучери за 20% отстъпка от курсовете за Дигитално-медийна грамотност за деца от играта на  Фабрика за мечти „Светлина“.
Това са:


Лонита
Mandi84


Честито! Tada

Очакваме печелившите да се свържат с нас до 09.09.2019 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в играта на Фабрика за мечти „Светлина“ и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (три имена, адрес и телефон за връзка).

Благодарим на всички потребители за участието!
Виж целия пост
# 17
Поради невъзможност да установим контакт с потребителите Лонита и Mandi84 се наложи да бъдат изтеглени нови печеливши, които ще получат ваучери за 20% отстъпка от курсовете за Дигитално-медийна грамотност за деца от играта на  Фабрика за мечти „Светлина“.

Това са:

Lunatichka92
~desex~


Очакваме Lunatichka92 и ~desex~  да се свържат с нас на e-mail: igra@bg-mamma.com, като напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (имена, адрес и телефон за контакт).
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия