Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Фермата 5 - 06/09/2019

  • 49 951
  • 1 524
Две групи участници ще влязат в две отделни ферми на 6 септември пред погледа на зрителите на bTV. Темата „Нов свят“ е актуалното предизвикателство за зрители и участници в предстоящия сезон, която ще постави на фокус социалното разделение в обществото ни. Тя е в унисон със световните тенденции и проблеми и тяхното измерение в България.

В петия сезон на най-гледаното риалити у нас всяка от двете ферми ще има свой наставник, който ще се стреми да предаде ценности като трудолюбие и уважение към земята и традициите. Това са опитните фермери Марин Петров и Росен Николаев. Двамата ментори ще напътстват участниците как да изградят стопанствата си сами, като отглеждат зеленчуци и се грижат за животните. Както обикновено, всяка седмица те ще дават и специалните задачи на играчите, а в края й ще проверяват и оценяват труда им.


Старата тема
https://www.bg-mamma.com/?topic=1080275

Официалната страница във Фейсбук
https://www.facebook.com/fermata.btv/
 
Фермата в Инстаграм
https://www.instagram.com/fermata.btv/
Виж целия пост
# 1
Благодаря за темата. Очаквам да е интересно, а Саня да ни изненада.
Виж целия пост
# 2
аз лично съм 50/50 за Саня ,
от една страна ми е странно флегматична , от друга не се знае дали няма да ни изненада Simple Smile
Виж целия пост
# 3
При нея може да има фактор "да се докажа". Ще видим
Виж целия пост
# 4
И аз ще гледам. Благодаря за новата тема, може ли обаче да допълниш инфото от първия пост с линкове към официалните страници във фб, бтв, инстаграм, ако имат?
Виж целия пост
# 5
Ще гледам и този сезон, но все се надявам да не превърнат Фермата в още по-лош вариант на Биг Брадър. Не искам да гледам "звезди".
Виж целия пост
# 6
Благодаря за темата. Нямам търпение да започне.
Саня ми е такова мрънкало, че ще ми е интересно да я видя в обора при козите
Виж целия пост
# 7
И аз ще гледам, а Саня ми е много антипатична. Благодаря за темата.
Виж целия пост
# 8
Очаквам Орлин Горанов аз.
Виж целия пост
# 9
Благодаря за темата.
Аз съм за ферма без вип-ове.
Виж целия пост
# 10
 Hug Благодаря за темата и привет на всички стари муцуни!
За съжаление няма да мога да гледам редовно, а и съм решила да дам шанс на "Игри на волята". Това, че ще са по едно и също време хич не е ок за мен още повече с работата на смени. Confused Но ще се опитам да надничам и по ТВ, и тук когато имам възможност, затова предварително се извинявам ако задавам неадекватни въпроси. Laughing
Виж целия пост
# 11
И аз тук засега... докато не излязат спойлерите поне.
Ще следя Фермата по навик, а Игрите от любопитство за нещо ново.
Виж целия пост
# 12
Не гледам формата, но попаднах на информация за него.

Цитат
Фермата

Едно от най-очакваните предавания тази есен безспорно ще бъде петият сезон на предаването "Фермата". Приключенското риалити сблъсква различни типажи с живота на село - създаването и ремонтирането на къща от нулата; грижа за различни растения и животни; запомнящи се дуели и незаменими житейски уроци – именно това е идеята на телевизионния хит. Докато първите три сезона на предаването сякаш бяха с акцент върху селския живот и земеделието, то изданието от миналата година – "Фермата – Съединението", постави глобалния проблем за разликите между българите, които живеят зад граница, и тези, които са в България. Тази година продуцентите на предаването залагат на примамливия лозунг "Нов свят", в който обещават цели две ферми и много нови изненади. "Фермата" започва на 6 септември и със сигурност ще ни накара да се замислим дали да не захвърлим офис работата и да не започнем да отглеждаме зеленчуци в провинцията.

Виж целия пост
# 13
Харесвам този формат и чакам с нетърпение да почне. А какво ще означава темата "Нов свят"?
Виж целия пост
# 14
Не знам доколко е вероятно Христофор Събев - "Фори Светулката" - да вземе участие, но все пак тук има малко информация за по-младите, които не са чували за него или не са ходили на бденията със запалени свещи, когато надеждата за промяна съществуваше - от това е и прякорът му ....

http://www.omda.bg/public/bulg/news/personal/hr_sabev.htm

В "онези" времена беше, а предполагам, че все още е, много интересен, интелигентен, беше удоволствие да се слушат и четат интервютата му. А и фактът, че човек завършил атомна физика, приема духовен сан, сам по себе си е доста показателен, но за разни други, по-философски теми.

Мисля, че ако влезне, би бил интересен персонаж, но все пак не знам как се е променил през изминалите години.


Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия