Вкусното ястие започва с "Градус"

  • 10 685
  • 570
# 90
https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi Обожавам пилешко месо , консумирам го поне няколко пъти в седмицата.Харесвам го на супи , основни ястия , като и в салатата.
Виж целия пост
# 91
Обичам пилешките супи и особенно тази https://www.gradus.bg/recepta/falshiva-shkembe-chorba-ot-pileshki-vodenichki
Виж целия пост
# 92
Всички рецепти са страхотни. Тази ми допадна най-много, обожавам пилешки крилца и люто Flowers Chilihttps://www.gradus.bg/recepta/pecheni-pileshki-krilca-s-lyuta-pasta-meksiko

Вкъщи пилешко хапваме 2-3 пъти в седмицата. Всички го обичаме Heart Eyes
Виж целия пост
# 93
Печено пиле с лимон, чесън и пресни картофи

Класиката в кухнята – печеното пиле с картофи, е идеален вариант както за семейна вечеря, така и за посрещане на гости. С добавянето на ароматен лимон и розмарин рецептата става по-специална, а всичко, което остане след вечерята, може да се използва и за други ястия като салата, супа или сандвичи.



Вижте цялата рецепта ТУК.
Виж целия пост
# 94
А ето и нашите въпроси за първата седмица:
Разгледайте сайта ни и споделете линк към рецептата за ястие с цяло пиле "Градус", която бихте приготвили у дома.
Колко често на трапезата ви присъства пилешко месо и как използвате цяло пиле за няколко ястия?

https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi
Интересна рецепта за мен. Не е традиционното пиле с картофи. С лимон и чесън съм приготвяла скариди, но не и пиле. В следващата ми гозба с пиле ще тествам рецептата.Animal Baby Chick

Пиле хапваме на 2 седмици веднъж, предпочитам "Градус" , не защото участвам във вашата игра, а защото съм от Стара Загора и винаги залагам на местен избор. Laughing
Heart Exl
Виж целия пост
# 95
https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-ss-smetana
Това много би се харесало в къщи. Пилешко хапваме сравнително често, детето много обича филето, и затова, когато имам цяло пиле, филенцата са панирани или със сметана. От другото месо правя супа, ориз или каквото друго пожелаят.
Виж целия пост
# 96
Класика- https://www.gradus.bg/recepta/klasichesko-przheno-pileshko

Пека пилешките бутчета, а от бялото месо правя супа.
Виж целия пост
# 97
https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-kartofi това бих приготвила.
В къщи често се готви пиле. От цяло пиле бих направила пилешка супа, пилешко филе със сирена и бутчета с ориз.
Виж целия пост
# 98
Цялото семейство обожаваме пилешкото месо!
Когато приготвям цяло пиле-обикновено го пълня със сварен ориз, леко запържен с лук и малки късчета дробчета...

https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi
Виж целия пост
# 99
Бих приготвила тази рецепта за цяло пиле:
https://www.gradus.bg/recepta/sochno-glazirano-pile-s-hrupkava-k … roletna-garnitura
Обикновено пилешкото присъства на трапезата ни един път седмично. Когато купя цяло пиле, ако не го изпека, то от него приготвям от гърдите - панирани хапки, от бутчетата - картофена яхния и от остатъците - супа...
Виж целия пост
# 100
Винаги предпочитаме пил.супа и тази рецепта ще я пробвам
https://www.gradus.bg/recepta/pileshka-supa-s-kartofi

2-3 пъти седмично консумираме пиле ,от цяло пиле мога да отделя и приготвя бутчета на яхния или с ориз,супа и т.н.
Виж целия пост
# 101
Тази рецепта ми е на "дневен ред" https://www.gradus.bg/recepta/pile-lyutika
Пилешко готвя почти през ден.Когато купувам цяло пиле, взимам две и ги порционирам така: четирите бутчета-за печене (в плик или "по гръцки"), гърдите-печени пържолки или хапки, останалите "части"-сварявам и обезкостявам-за супа, фрикасе, с лук и домати, запържено-за "дюнери".Цяло пиле също пека, но е само за едно ядене и бързо свършва...
Виж целия пост
# 102
Това е рецептата:
https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi
Ядем пилешко веднъж в седмицата.
Виж целия пост
# 103
Бих сготвила това.

https://www.gradus.bg/recepta/sochno-pecheno-pile

А по принцип много често приготвям пиле, тъй като сина ми го предпочита.
Виж целия пост
# 104
Добре, че съм вечеряла преди да гледам рецептите, изглеждат много изкушаващо  Flutter

Избрах си за приготвяне Печено пиле с праз и маслини и топъл сос от сирене https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-praz-i-maslini-i-topl-sos-ot-sirene

Вкъщи пилешко се консумира всяка седмица поне по веднъж. Цялото пиле го оползотворявам или като го пека на порции с някаква гарнитура или като го сравя и използвам бялото месо за фрикасе примерно, а другото месо чудесно се комбинира със зеле.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия