Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Вкусното ястие започва с "Градус"

  • 8 384
  • 570
Да приготвим вечеря за любим човек, да зарадваме семейството с ново ястие, да създадем своя собствена рецепта, родена от нашето въображение – всеки от нас има любим повод да готви. Процесът обаче започва много по-рано, още в магазина, когато избираме продуктите за нашето ястие. Дори съвсем начинаещите кулинари знаят, че всичко, което слагаме в кошницата, трябва да бъде качествено и с доказан произход, за да сме сигурни, че даваме най-доброто на хората, които обичаме. Точно такова е и прясното пиле "Градус" в зелена опаковка.

Не е случайно, че вече повече от 25 г. "Градус" присъства на нашата трапеза и е част от всички специални моменти и празници. Това е възможно благодарение на изграденото доверие и лоялните потребители. Всяко пиле "Градус" се произвежда в напълно затворен цикъл. Какво означава това? Ние притежаваме собствени: фуражен завод, люпилня, ферми за родителски стада, ферми за угояване на бройлери и предприятие за преработка на птиче месо. Това осигурява безкомпромисно спазване на високите стандарти, за да можем да сме сигурни, че храната у дома е винаги свежа и качествена.


С малко въображение и любимото цяло пиле "Градус" можем да приготвим не една, а няколко рецепти. По този начин не само спестяваме от месечния бюджет, но и изхвърляме много по-малко храна. Избирайки цяло пиле, можем да сме сигурни, че всеки у дома ще може да похапне любимото си нещо, било то крехка пържола, хрупкаво крилце или ароматна супа, а идеите за ястия никога няма да се изчерпят. Освен всичко останало, това може и да ни спести време в забързаното всекидневие – отделяйки неделния следобед за приготвяне на няколко ястия от едно пиле, осигуряваме вкусна домашна храна за през седмицата, която само трябва да извадим от хладилника.


Освен с продукти с доказан произход и качество, имаме нужда и от доза вдъхновение, преди да запретнем ръкави пред печката. За да ви улесним в това начинание, ще ви представим в темата някои от най-новите ни и вкусни рецепти.
Ето и някои от тях:
Poultry Leg Печено пиле с чушки, чесън и билки
Poultry Leg Рап с пиле, печена чушка и крем сирене
Poultry Leg Грил сандвич с пиле, чедър и спанак
Poultry Leg Печено пиле с лимон, чесън и пресни картофи
Poultry Leg Пролетна салата с пиле и бекон
Poultry Leg Запечено пиле с гъби и спанак
Poultry Leg Пиле на грил с домашен чипс
Poultry Leg Гръцки сандвич с пиле и тиквички
Poultry Leg Ризото с пиле и гриловани аспержи

Включете се в кулинарното предизвикателство!
Вземете участие в темата, като споделите отговорите на нашите въпроси, които ще ви задаваме в продължение на три седмици. Всяка седмица ще теглим по трима печеливши, които ще получат книга с рецепти на "Бон Апети".

А ето и нашите въпроси за първата седмица:
Pushpin Разгледайте сайта ни и споделете линк към рецептата за ястие с цяло пиле "Градус", която бихте приготвили у дома.
Pushpin Колко често на трапезата ви присъства пилешко месо и как използвате цяло пиле за няколко ястия?
Може да публикувате отговорите си до 22 септември 2019 г.
На 24 септември ще изтеглим първите трима късметлии. Този етап е приключил.

Вторият ни въпрос за участие в активацията е:
Pushpin Как най-често приготвяте пилешко месо от цяло пиле: варено, печено или пържено?

Може да публикувате отговорите си до 29 септември 2019 г.
На 30 септември ще изтеглим следващите трима късметлии. Този етап е приключил.

Последният ни въпрос за участие в активацията е:
Pushpin Използвате ли марината, когато приготвяте цяло печено пиле? Каква е любимата ви рецепта за нея?

Може да публикувате отговорите си до 6 октомври 2019 г.
На 7 октомври ще изтеглим финалните трима печеливши.

Моля, запознайте се с общите условия на нашата активация ТУК.
# 1
В последно време сме любители на крилцата.
https://www.gradus.bg/recepta/klasichesko-przheno-pileshko

Сравнително често присъства пилешкото месо на трапезата ни. Последните пъти приготвях пилешки хапки с корнфлейкс. Цялото пиле първо го сварявам, след това го разделям на нужните порции, в зависимост от това какво съм решила да готвя с него.
Виж целия пост
# 2
Това бих приготвила у дома.
https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi
Ядем пилешко веднъж в седмицата. Ако вземем цяло пиле, можем да го разделим и да приготвим различни ястия от филето, бутчетата... Можем да направим домашен пилешки бульон, който да замразим и използваме по-нататък. Също можем да приготвим и пилешка супа към другите ястия.
Виж целия пост
# 3
С удоволствие бих пробвала тази рецепта:.    https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi
В къщи постоянно се яде пилешко месо. Цяло пиле приготвям най-често на сол, с картофи или пълнено с ориз и гъби.
Виж целия пост
# 4
Обичаме печено цяло пиле и доста често си приготвяме.
https://www.gradus.bg/recepta/sochno-pecheno-pile

2-3 пъти седмично консумираме пилешко у дома.
Дали цяло печено пиленце, дали запечени бутчета с бира или пилешка супа - пиле присъства често на трапезата ни.
Цялото пиле не използвам за няколко ястия, защото го пълня с лук и ориз и го запичам с картофки, чудно става.
Виж целия пост
# 5
https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi

Пиле с лимон, чесън и пресни картофи. Често вкъщи пека пиле на фурна, така че бих изпробвала рецептата.
Сравнително често вкъщи ядем пилешко- поне 2 пъти седмично, но в повечето случаи предпочитаме филето.
А когато имам цяло пиле и искам да го използвам в различни ястия го сварявам и разделям.
Виж целия пост
# 6
Това:
https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi
Ядем пилешко веднъж в седмицата. Ако вземем цяло пиле, го сварявам и една част правя на супа, а другата на пиле с ориз.
Виж целия пост
# 7
https://www.gradus.bg/recepta/enchiladi-s-pileshko
Приготвям пиле поне веднъж месечно. С цяло пиле приготвям супа и по 2 основни - пиле със зеленчуци/ориз, пиле каша.
Виж целия пост
# 8
Моето семейство е любител на класиката пиле с картофки.
https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi
Цяло пиле приготвям като от филето, правя пилешки хапки, с останалото супа.
Виж целия пост
# 9
http://gradus.bg/recepta/rap-s-pile-pechena-chushka-i-krem-sirene (това ми изглежда вкесничко и лесничко) бих го пробвала
Виж целия пост
# 10
https://www.gradus.bg/recepta/dorma-ot-pile
Бих приготвила тази рецепта.

Пиле хапваме няколко пъти седмично.
Последното цяло пиле сварих, накъсах месото и приготвих супа, фрикасе и пиле с ориз.
Виж целия пост
# 11
https://www.gradus.bg/recepta/sochno-pecheno-pile -с удоволствие ще я пробвам
По принцип поне 2 пъти седмично хапваме пиле, а когато вземем цяло пиле, приготвяме супа и основно.
Виж целия пост
# 12
https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi - това бих приготвила, тъй като е по вкуса на всички у дома.
Често ядем пиле вкъщи, а в случаите когато купим цяло пиле или го приготвям цялото с картофи най-често или приготвям пилешка супа  и нещо на фурна с пилешко месо.
Виж целия пост
# 13
https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi
Тази рецепта венага ще приготвя Simple Smile

Сравнително често готвя пилешко месо, може би около два-три пъти седмично - пилешка супа най, често, или с картофи, със сметана и топено сирене, яхнии...
Виж целия пост
# 14
Поради здравословни причини ям единствено пилешко месо. На трапезата ми е почти всеки ден, само по 1-2 дни почивка от месо и пак пиле. Приготвям и цяло, и на части. Обичам го най-вече цяло печено. Правя го пълнено с ориз и дреболиите, нарязани в ориза.Днес сме на това меню. Heart Eyes
Отделно правя супа, с картофи, със зеленчуци, както и пилешки пържоли от бялото месо. Котката ми обича най-много пилешките шишчета. Laughing

https://www.gradus.bg/recepta/sochno-pecheno-pile -това ще направя утре или вдругиден
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия