Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ЧХГ пада, но се чува сърдечен удар!!!!

  • 1 158
  • 13
Здравейте мами! На път съм да се побъркам! В 5гс си пуснах чхг и беше 1509 , два дена по-късно беше 1450 и още два дена по-късно беше 1300! Отидох при моя гинеколог за абразио, но той реши пак да ме провери на видеозон! И с огромно учудване се чу сърдечен ритъм! Незнам как е възможно при падащ хормон да има жив ембрион! Доктора ме посъветва да изчакаме! На някой случвало ли се е нещо подобно и да родят здрави деца????
Виж целия пост
# 1
ЧХГ инжекции. И прогестерон.
Явно плода изпада. Но ако може да се задържи ще е супер.
Виж целия пост
# 2
Аз бях така. Падаше ЧХГ, но нивата по това време бяха към 4000. Преди това имах зацапване, първо не се виждаше ембрион. След няколко дни се видя ембрионална сянка. Влязох в болница за абразио и при прегледа се видя сърдечна дейност. Докторът каза, че трябва да дадем шанс и ме остави в болницата за три дни. След изписването издържах вкъщи с леки болки и малко зацапване още една седмица. В 8 гс и няколко дни сърдечната дейност спря.
Виж целия пост
# 3
И аз съм на мнение, че нищо хубаво няма да излезе и това чакане ме побърква😪
Виж целия пост
# 4
Няма нищо по-неприятно от чакането. Стискай зъби, каквото има ще става. На мен ми беше втори неуспех тогава. Със следващите бременности нямах проблеми.  Peace
Виж целия пост
# 5
Съжалявам, но не мисля, че бременността ще остане, най-вероятно ембрионът е некачествен и несъвместим с живота, обикновено в такива случаи се развиват до 7-8 седмица и всичко приключва.
При моята бременност в 5 г.с се оказа, че чхг не се удвоява достатъчно бързо и аз бях убедена, че всичко е приключило, макар чхг да растеше. Оказа се, че причината е втори ембрион, който док не беше видял и който изоставаше много. От него е идвало недоброто покачване. В 7 г.с започна зацапване, отидох на преглед, и двете сърца биеха, но няколко дни по-късно по-малкото вече беше мъртво, другото обаче оцеля и в момента успешно ми къса нервите с мрънкане Joy
Виж целия пост
# 6
Днес ходих пак на гинеколог и ембриона се развива нормално, със нормална сърдечна дейност! ЧХГ продължава да пада и ми изписаха hcg инжекции! Продължаваме да чакаме, не смея да се зарадвам!!!🙁🙁🙁
Виж целия пост
# 7
Стискам палци
Виж целия пост
# 8
Стана ми много интересен твоят случай. Пиши какво се случва с теб по-нататък! Успех!
Виж целия пост
# 9
За съжаление нищо:( сърцето спря в 7ма седмица! Имам Хашимото и незнам дали това има нещо общо със загубата на ембриончето:cry:
Виж целия пост
# 10
За съжаление нищо:( сърцето спря в 7ма седмица! Имам Хашимото и незнам дали това има нещо общо със загубата на ембриончето:cry:

Много съжалявам за загубата 😞
Аз също съм с Хашимото след първото ми раждане. От тогава (близо 8г) пия лекарство. С втората ми бременност всеки месец пусках тсх и контролен преглед при ендокринолог.
Знаеш ли каква ти в стойността на тсх сега?
Аз като разбрах, че съм бременна още на следящия ден пуснах тсх и веднага на лекар, защото до 20г.с е много важно тсх да е ниско ( в границите).

Пожелавам ти бързо да се възстановиш и скоро пак да си бременна, този пък до щастливия финал!
Виж целия пост
# 11
Не вярвам да е заради хашимото, просто ембрионът е бил некачествен/увреден и организмът ти го е отхвърлил. Абсолютно невъзможно е бременност с постоянно падащо чхг да е успешна. Затова и казах, че обикновено в такива случаи в 7-8 г.с всичко приключва. Кураж и стискам палци за следващия път!
Виж целия пост
# 12
Благодаря ви момичета, дано следващия път имаме повече късмет! Тсх ми е в норма, но антителата са ми високи!
Виж целия пост
# 13
Съжалявам за случилото ти се. Пожелавам ти една щастлива и безпроблемна бременност скоро 🤗
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия