Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Откраднат живот:Кръвни връзки🎬тема 87

  • 20 292
  • 602
# 315
Като гледам, май ще се окаже, че не съм си въобразила преди старта, че болницата ще става държавна.

Не изцяло. Просто ще имат някакъв процент, не се знае какъв, но едва ли ще е кой знае колко голям, поне така се подразбра. Трябва им малко помощ...

Иначе не ми хареса как се разреши случая със Стилянова. Романова го накисна Захариев. Ако Стилянова сбърка отново (защото била лабилна видиш ли) и той гърми с нея. Не че няма логика или не е справедливо, просто не ми се иска да махат Захариев, но с този изход си отварят вратичка за едно евентуално напускане от шоуто на Емил Марков. Такива хвърлени в пространството значими думи не са просто ей така. Може и да има нещо или само да си въобразявам, ама...
Виж целия пост
# 316
Гочева ми беше като слон в стъкларски магазин .  Страшен контраст с фината работа , която работи . Лора пък толкова се зарадва на това ,че Мазов я защити . Май вървят на преоткриване , но техните истории някак не ме вълнуват .
Струва ми се ,че сценаристите ще направят реверанс към феновете на  Вергов-Зорница и в този сезон няма да имаме  Ковачев-Зорница  след  странното изказване от вчерашния епизод  на Зорница /кой кого обичал и как бил обичан/. Затова мисля ,че ще гледаме  просто сериал с участието на Велислав , но не и  прекрасната любов /според мен /  , която изградиха в сезон 5 , а после  изведнъж забравиха .
Зорница  пак ще научи  един темерут как се обича , но ще го направи  , завладяна от идеята за бебето , а после  като се осъзнае  и разбере някои неприятни подробности ....
Виж целия пост
# 317
За Стилянова си мисля, че накрая ще се окаже дефектна техника и поради това и нейната грешка.
Не харесвам Ралица Паскалева, но много добра игра прави, особено кадрите пред "етичната комисия" - усетих обидата и унижението й.
Не мога да кажа същото за актьорската игра на д-р Огнянова, на която даже забравих истинското име.

Проф. Гочева много ме кефи Trollface
Виж целия пост
# 318
За Стилянова си мисля, че накрая ще се окаже дефектна техника и поради това и нейната грешка.
Не харесвам Ралица Паскалева, но много добра игра прави, особено кадрите пред "етичната комисия" - усетих обидата и унижението й.

Мен много ме кефи Ралица Паскалева, като човек. Следвам я от известно време в инстаграм и ми се струва доста земна и приятна.
Виж целия пост
# 319
За мен е ясно, че Марио не го връщат, за да се преоткрият със Зорница. А и тя стои по- добре до Дидко 😁
Виж целия пост
# 320
Ще се опитам да обясня защо меня мнението си за Зорница. С две думи – непостоянен образ. Харесах я в пети сезон, но главната причина бе взаимодействието й с Марио – в личен и служебен план. Историята, която показаха бе много добре представена и изиграна. Имаше всичко от нея, но най-важното – накараха ме да повярвам, че е истинска. Но Банков отново ни озари с присъствието си и нещата тръгнаха на зле. Думите противоречаха на действията, действията противоречаха на думите. Накрая Марио беше оставен в положението на подписа ми. Съкрушен. Първа любов – голямо разочарование. След това дойде изявлението й за досадния бивш, който се опитва да я дразни по детски. Това ме обиди като фен и я задрасках. Обаче тя започна да говори, че са приятели, навивала го да дойде в болницата, а той се дърпал и било гадно. Обиди се, когато Табаков го нарече страхливец. Изобщо все противоречия, които ме накараха да мисля, че тя таи чувства към него и че може да му се обади и да се съберат. Уви.

И започна новия сезон. Минаха два епизода и Зорница отново успява да промени мнението ми с изказванията си. Няма да ги повтарям, но и не виждам защо ги говори такива, ако не ги мисли наистина. Табаков не познава Ковачев, затова няма нужда тя да преиначава нещата. Каза, че е обичала единия и е имала обичта на другия. Просто и ясно. Сведе цялата им история до няколко думи. Кратката версия. Не съм й фен и при нея всичко е предпоследно.

Марио го боли още от случилото се. Това ми е впечатлението от твърдото отричане, поглед, скованост и уж спокойното подхвърляне за Зорница. Напълно му се вписва в образа. Наистина се надявам да не сгафи нещо, когато заработи в „Св. Анастасия”. От думите на Зорница той няма място там. А и тя има някакъв сантимент към Табаков.

Снощи харесах Романова. Постигна това, което Петър не успя с топките – събра чарковете на Галя. Пенев и Романова могат да бъдат една изненадващо добра комбинация. Ще ги следя.

Не харесах Тасев, който се сопна на Мирослава. Дано се поосъзнае.

Извинявам се за дългия пост.
Виж целия пост
# 321
Diavolo, ясно е, че не е изцяло, но все пак е с държавно участие.
Това го бях чула в някой от репортажите, но после помислих, че не съм разбрала правилно.

А Пешко надали ще напусне. Това си беше просто дежурна реплика на Романова, не смятам, че има някакво значение.

Аз Паскалева я следя от началото на сериала и ми беше доста симпатична. Но след няколко нейни участия по предавания си промених мнението.
Съвсем не бих казала, че е земна и приятна, особено откакто се хвана със Салпаров.
Виж целия пост
# 322
Ралица е красива жена , харесва ми как играе , но дотам . Диана не ми допада изобщо с тази прическа, да не казвам по-силна дума ,но и седи ужасно зле, в сериала също не ми е любимка-и като игра , и като образ.
Хареса ми страта на сезона ,най-вече това,че Кая не реве и драматизира.
Виж целия пост
# 323
Аз само едно нещо се чудя - толкова ли е трудно да се издири майката на Диана? Не е неизвестна, роди в болницата. В един момент ако се появи, ще има пълни права да си вземе детето.
Виж целия пост
# 324
Не е трудно ,но около какво ще се върти драмата ?
Виж целия пост
# 325
На мен цялата история с това бебе ми е нереална и излишна. Не мога да повярвам нито на Поли, нито на Зорница колко го искат. Верно, че искат деца и имат емоционални дефицити, но чак пък толкова... преиграно и изсмукано от пръстите. И това, дето като вземе бебето, че ще намери мъж, че ще има още деца.. WTF??!?!? Табаков е толкова противен, миличкия, направо взех актьора да намразвам (евала, за което).
И аз не разбрах как така колеги на Галя ще са и комисия, нали трябва да са обективни и независими. Оставаше и Пешко да е в комисията, съвсем да се смея вече...
Мазови ме разсмяха от сърце и тая лудата свекърва, какви ги дрънка само... Само в реала да не я срещаш Grinning
Виж целия пост
# 326
АНОНС:
https://nova.bg/accents/view/2019/09/12/262435/%D0%B1%D0%B5%D0%B … 0%B7%D0%BA%D0%B8/

Притеснени за състоянието на бебето Диана, Поли и д-р Огнянова подлагат на кръстосан разпит д-р Табаков. Той им забранява достъп до Неврохирургията, докато не направи всички необходими изследвания на детето. След като д-р Хинова преглежда бебето и установява, че е добре, между д-р Табаков и Поли се разразява скандал. Как ще свърши той, гледайте в епизода на „Откраднат живот: Кръвни връзки“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.


Междувременно Борис се съгласява да проучи предложението на София за болницата, но е категоричен, че няма да вземе окончателно решение до завръщането на проф.Цонев.

А ситуацията в Спешното излиза извън контрол – д-р Пенев е дежурен, но не успява да прегледа всички нуждаещи се пациенти. Когато смяната му приключва, моли д-р Романова да разговаря с Марио, защото вече наистина спешно им трябват хора. Какво ще бъде решението й, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.
Виж целия пост
# 327
Ох, не знам...2 сезона от тюрлю гювеч и сега все едно ще почват на чисто. Странно ми е. Мазов сега гад ли е, отрицателен герой ли е, или просто идиот. Лора е ясна.
Ама само как се свикват комисии, основават болници, това институциите го имат за шарени бонбонки. Обаче евала на актьорите, каквото им метнат и го изиграват.
Виж целия пост
# 328
Не знам що така, но преди гледах сериала с желание горе долу, а сега само чакам да свърши и ми е доста безинтересно. Може би вече се изчерпаха.
Виж целия пост
# 329
Ударно начало за Врабчев, браво 👏👏👏
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия