Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Годежен пръстен - Пловдив

  • 284
  • 3
Здравейте,
С половинката ми решихме да преминем към следващата крачка от нашата връзка и искаме заедно да изберем пръстена за годеж.
Бихте ли ни препоръчали магазин в Пловдив ?
Можете ли да ни дадете и съвети при избора, на какво да обърнем внимание?
Виж целия пост
# 1
Аз дори не съм от Пловдив, но искам да ви дам съвет. Ако ще избирате пръстен от бяло злато има шанс да пожълтее, с моят така се случи. Сега халките ни ще са комбинация от жълто и бяло и попитах златаря дали няма и те да пожълтеят и той ми обясни, че има два варианта за направата на пръстен от бяло злато. По-лесният е да вземат жълто и да го обработят на бяло - тогава пожълтява.
Виж целия пост
# 2
един от най-добрите магазини за бижута е на Сара трейд ООД, https://sara-trade.bg/
Виж целия пост
# 3
Ако не е късно за съвети искам да ви споделя, че нашите халки са волфрамови (т.нар. Tungsten carbide), много по-твърди от стомана, не се драскат и със специфичен блясък.
Доволни сме от качеството им и ги носим повече от шест години. Взехме ги от онлайн магазин с поръчка на нашите размери за около две седмици. Сайтът е https://tungstenlove.me, а пръстените се доставят от САЩ.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия