Януарски бебета 2019! Тема 4

  • 14 206
  • 742
# 735
Ужас за моето вече не знам какво да кажа, опита тоалетното блокче, облиза хубаво подметката на обувката си а вчера пак ме докара до състояние да треперя от ужас. Обядвах и той обикаляше в кухнята, станах да измия ябълката, на една крачка от масата бях. Нашият се надигнал на пръсти и взимал ножа от масата Anguished. За секунди стана всичко, обръщам се и той хванал от режещата част и дръжката го гледам пъха в устата, изправи ми се косата. Чаках го да я слага в устата дръжката и чак тогава му отворих ръчичките да взема ножа. Иначе знам, че ще опита да избяга и не ми се мисли какво щеше да стане.
Разминахме се без последствия. Всичко става със скоростта на светлината, онзи ден пък счупи буркан. Добре че бях пак при него. Абе уж обезопасено при нас, но все намира от къде какво Sad
Виж целия пост
# 736
Ая, то та мен ми се изправи косата като чета...Ние затваряме тоалетната, защото там е обетованата земя. Много е интересно. Обаче, баща му я забравил отворена и намерих Никола да бърка с едната ръка в чинията, с другата да ближе блокчето....
Виж целия пост
# 737
Tiramisu ужас и Никола ли е опитал вече тоалетното блокче Sad, направо тия деца са страшни, винаги пипат там където не трябва.
И нашата е затворена но понякога се забравя отворена и се случи това.
Направиха ли му промивка на стомаха след тази случка? На нас педито беше казала задължително, защото съдържало киселина, а пък нашето беше на бреф и от водата беше на гел станало Sad
Виж целия пост
# 738
Нашата не може да влезе в банята защото е затворена. Освен това има праг. На нея и изписаха някакви нови моди - бронхо бимби и имуно бимби и платих 50 лв. като добавих и едни ампули витамин Ц. Сиропът е ужасен на вкус и тя го плюе срещу мен. Стеримар не можем да и пръснем. Голямо съпротивление. Иначе харесвам Грийнтус от сиропите, но е след 12м. Мария_Мия, така исках и аз АБ, а не 6 дена да се мъча и пак да съм на АБ. Но ми даде направление за гърлен секрет. Аз имам храчки с кръв и ужасни болки в гърлото. Трябва да сме непрекъснато нащрек с тези палавници. Давате ли кисело мляко и как го затопляте ако е студено?
Виж целия пост
# 739
Ох тая тоалетна чиния...и при нас е супер любима. Вчера ММ си забравил нещо и влезнал в коридора с обувките и дребния като прахосмукачка, веднага изяде едно парче кал от земята и някакъв друг боклук,прави го със скоростта на светлината и не ми дава да бръкна да го извадя,абе шоу.
Аз мисля вече да купя гърне и да започна да го пробвам по малко.
Момичета а вие давате ли вече вечеря и по колко пъти давате твърдо ядене? Ние сме си още на три,като следобедната закуска е около 17:00 и после към 20:30 се кърмим и заспива. Но ми се струва,че вече е време да му давам и вечеря, но се чудя по колко и по кое време.
Кисело мляко още не съм дала.
Виж целия пост
# 740
Аууу, косата ми се изправи като ви чета. Неви, успокоих се, че този отпор не е само при нас. Яростен е. Следващият път си вземи направо антибиотик. Щом усетя, че слезе в гърдите, взимам. Иначе става зле.
Виж целия пост
# 741
Оо и ние веднага палим с 200, ако видим оставени извън шкафа обувки, отворена врата на баня или какъвто и да е кабел. Също така опитва да влезе в пералнята, да отвори фурната, да изрови боклука и какво ли още не. Нямам вече миг почивка, дори докато спи, вече пада два пъти с главата напред от леглото.
 Мамите с по-големи дечица, споделете на каква възраст горе долу стават по-съзнателни и не трябва вечно да ги следиш?

Може би от месец сме с 4 хранения, като не го насилвам зс количества. Предлагам и колкото е гладен. Също продължавам да го кърмя.

Кисело мляко също от месец въведох. Давам го с натрошени бисквитки и банан като следобедно хапване. Вадя го от хладилника няколко часа по-рано, за да се стопли. Предполагам може и на водна баня.

Бях споделяла по-рано за гърнето, че ние вече сме посвикнали. Почти винаги там върши голямата работа. Но той си показва като му се ака и аз реагирам бързо. Друг вариант знам, че е ако се слага по-едно и също време на деня.

С тия вируси е просто ужасно, гледам да не се събираме с много хора. Отделно следя и въздуха навън и като е много мръсен не излизаме. Общо взето се чудя как да не изтрещим цяла зима вкъщи.
Виж целия пост
# 742
Момичета и при нас е същата лудница. Чудя се вече как да обезопасявам и какво да махам. С момичетата не ми е било толкова сложно. С голямата апартамента беше полупразен, а малката бяхме в една къща. Сега, направо се хващам за главата.

Пуснах новата тема. Заповядайте: https://www.bg-mamma.com/?topic=1161578.new#new
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия