НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 131

  • 38 463
  • 760
# 300
Аз освен като ежедневно мазило за тяло,  ползвам кокосово масло и на плжа вече втора година и придобивам много хубав тен.  Без слънцепредпазен съм.
Виж целия пост
# 301
Момичета, как мога да направя кашкавал пане? Дали ще стане с бадемово/кокосово брашно?
Виж целия пост
# 302
Момичета, как мога да направя кашкавал пане? Дали ще стане с бадемово/кокосово брашно?
Не става, аз пробвах. Правя друго  с кашкавал,нещо като кашкавал на фурна.
Виж целия пост
# 303
А ако панировката е само от яйце?
Виж целия пост
# 304
Да, не става паниране с тия брашна. По-тежки са от пшеничното и падат на дъното на тигана, където става една гадна прегоряла маса.
Само с яйце би трябвало да стане също.
Аз правя печен кашкавал, тиквички, чушки бюрек, оваляни в яйце и бадемово брашно и във фурната. Отгоре заливам със зехтин.
Виж целия пост
# 305
Според мен ще стане и ако брашното да се замени с настърган пармезан.
Виж целия пост
# 306
Не знам дали ще стане с пармезан, но лично за мен комбинацията кашкавал, овалян в пармезан не е добра. Иначе за паниране на зеленчуци и месо става.
Виж целия пост
# 307
Мозъкът се нуждае от животински мазнини. Статия от сертифициран психиатър от Харвард.

https://www.psychologytoday.com/us/blog/diagnosis-diet/201903/th … fRgfLEXaB5xlg-TE8
Виж целия пост
# 308
Мисля, че само с яйце ще се разтича доста. Мога да пробвам с оризови кори, ако намеря newsm78
Виж целия пост
# 309
Е, то дали кори от ориз или просто брашно си е все тая.
Виж целия пост
# 310
И ти си права. Явно няма да го бъде моя кашкавал Simple Smile
Виж целия пост
# 311
Аз си слагам обикновено брашно. Някакви грамове са, а и ще изям едно парче кашкавал, чушка, броколи или каквото там съм панирала.
Виж целия пост
# 312
Кашкавалът го пека на плоча или тиган за палачинки- без яйца, ако е читав става страхотен (ако не е се разтича, яде се, но не е "красив")
Виж целия пост
# 313
И аз така. Някак си никакви "замествания" и режимни варианти не ми се получават. Ако не мога да мина без нещо, го ям в оригинал. Естествено,  че е много рядко и съобразно хранене преди и след.
Виж целия пост
# 314
Мярках някъде рецепта за кашкавал пане като за нас, ама като не мога да се сетя къде... нещо за хуск и кокосово брашно ми се върти в главата като панировка и завършена пак с яйце и след сухото. Страшно обяснение хвърлих, не знам колко беше полезно изобщо... Иначе сигурно и сусам би му отивал в панировката, помня че съм яла някъде топени сиренца панирани в сусам, хубави бяха.
Ако се сетя по-късно къде съм я гледала, ще пусна линк.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия