Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

💪"Игри на волята: България" Тема 2 (09/09 - 15/09/19)

  • 25 938
  • 1 019

Анкета

Кой ще си тръгне?

Опции:Световноизвестният колумбийски риалити формат Desafío /Предизвикателство/ стъпва за първи път на българска земя.

24 смели българи влизат в битка за надмощие, а победителят ще грабне голямата награда от 200 000 лева.

„Игри на волята“ е ново екстремно предизвикателство за зрителите на NOVA – едно вълнуващo състезание, което ще изпита ума, волята и физическата устойчивост на участниците. Снимките на мащабната продукция включват 10 локации, разкривайки красотата на родното Южно Черноморие /района на Лозенец, Царево и Ахтопол/ и мистиката на Странджа планина.

24. участници /на възраст от 20 до 39 години/ са разделени не на отбори, а на племена - траки, славяни и прабългари. В зависимост от представянето в отделните изпитания едните живеят в луксозна вила в Лозенец, другите са в малка рибарска хижа в близост до Ахтопол, а третите са на пустия плаж Листи без храна и подслон. Кой отбор къде да живее се решава в териториални битки в началото на всяка седмица. И докато едни тънат в лукс, други събират скакалци и рапани, с които са се хранят.  
 Ежедневието на участниците е непрекъснато състезание с времето и обстоятелствата, но в крайна сметка всеки ще получи това, което заслужава.Снимките започнаха на 18 юли и се очаква да завършат на 18 септември, когато вече ще бъдат излъчени първите епизоди. Екипът се състои от близо 150 души. Камерите, които следят всичко, са 13.Регламентът

В понеделник се води териториална битка. В нея се решава кой отбор ще живее в луксозната вила, кой в рибарската хижа и кой ще гладува на плажа.

Във вторник капитаните на отборите влизат в сблъсък помежду си. Победителят печели награди като храна и други неща, които липсват на съотборниците му.

В сряда са първите номинационни битки. В тях загубилият отбор трябва да избере човек, когото да изгони от племето.

В четвъртък са вторите елиминационни битки между другите два отбора. Загубилият номинира член за изгонване.

В петък двамата номинирани се състезават, а победеният си тръгва от "Игри на волята".Продуцентът Нико Тупарев:

Зрителите искат повече битки и обикновени хора

Скрит текст:
Направихме много сериозно проучване какво точно искат да гледат българските зрители. Резултатите показаха, че искат повече битки, обикновени хора и съдържанието да е за семейна аудитория. Така стигнахме до този формат - “Игри на волята”. Той е достатъчно интересен и сложен.

Всеки ден има битка и участниците живеят на три различни места с три различни стандарта на живот. За нас беше важно да е в България, за да се отличава и да е на морето. А и много българи знаят за Южното Черноморие, но не го познават. Иначе шоуто е правено на много места по света като Индия и Мадагаскар. Вариант също беше и Южна Америка, защото то е южноамерикански формат. Много се радвам обаче, че убедихме Nova да снимаме в България.

Снимачният процес е изключително тежък, тъй като всичко, което се прави за публиката, е много сложно като логистика и организация, защото снимаме на много различни места. Едно е мястото за битки, отделно има три локации, на които живеят участниците, и те трябва да се следят 24 часа.

Мисля, че ще има носталгия към Българското Черноморие, защото то си има своите плюсове. В Царево, Ахтопол, Варвара има много добри кръчми, хубави места за хранене, магазинчета. Този тип туризъм, който наричам неолинклузив, има голям потенциал у нас. Тук има и много готини хора. Eдно място се прави от хората.

Не разбирам обаче негативната кампания, която се появи срещу нас. Решихме да не отговаряме, но хората от екипа бяха разтърсени, тъй като смятаме, че правим нещо добро за България като показваме какви красиви места все още има. Да вземем например плажа Листи - само заради нас там през това лято е имало 100 пъти повече хора от минали години.

ВИЗИТКИ

Скрит текст:
ПРАБЪЛГАРИ

СЛАВЯНИ

ТРАКИ
Рубриката „Игри на волята: Студио“ ще се излъчва всеки петък от 22:00 ч. и ще прави обзор на битките през седмицата. Основни коментатори ще бъдат двама души със сериозен опит в оцеляването: Ваня Джаферович и Георги Милков.Благодарение на опита си, двамата ще правят анализ на ситуациите и ще бъдат своеобразен гид на зрителите за случилото се през седмицата. Освен коментарите си, те ще дават и своите прогнози за развръзките в шоуто – кой ще е капитан, кое племе къде ще живее, кои ще са номинирани и кой ще напусне надпреварата. Не на последно място, зрителите ще станат свидетели и на битката на коментаторите.  

Освен тях, всяка седмица ще има и двама гост–коментатори.   “Игри на волята: България" покани рибаря Бялото Мите да спаси участниците му от глад и мизерия. Останал без храна и удобства, единият от трите отбора в приключенското състезание вече обитава рибарска хижа, но няма никаква представа какво е да бъдеш рибар и най-вече - как това би ти помогнало да оцелееш в условията на тотални лишения.


Скрит текст:
Специалният гост на “Игри на волята" - рибарят с 54-годишен опит Димитър Иванов, по-известен като капитан Бялото Мите, е израснал в Ахтопол като седмо дете в семейството! “Бяхме бедни и за мен морето беше всичко. Още от дете започнах да ходя с рибарите и вече 54 години го газя това море. Бях толкова запален, че спях на морето и още оттогава ми излезе прякорът Бялото Мите... и така до ден днешен ме знаят всички“, споделя 66-годишният рибар.

На 16 години той постъпва в рибарското училище в Бургас – Техникумът по морски и океански риболов, след което става капитан и започва да обикаля света с кораби за риболов. “Във всички морета съм бил, над седем години обикалях из Африка, Америка и Европа. Няма да забравя 76-а година, защото тогава се ожених и веднага тръгнах по корабите", спомня си Бялото Мите.

Основната задача на рибаря и капитан в “Игри на волята: България" ще бъде да научи участниците как се лови риба. “Първото и най-важно нещо е да познават морето и ветровете и как да се предпазват от морските стихии и бури, чак след това да се качат на лодката и да ловят риба. Това се учи с много години и има рибари, които го знаят на теория, но на практика е друго. Това, което участниците ще научат от мен, ще им остане за цял живот!", споделя Димитър.


Официална страница

ФБ

Инстаграм

Виж целия пост
# 1
 Hug newsm51
Огромни благодарности за положения труд и оформлението на темата! Нетът ми е ужасен, но доколкото видях си сложила абсолютно всичко-и отбори с поименно участници, и визитки, и официална страница, и ФБ страница, и регламент-респект! smile3501 coolcool

Аз заложих на прабългарите в анкетата. В интерес на истината се колебаех между тях и славяните. Или едните ще са, или другите. Според мен, разбира се.
Виж целия пост
# 2
Страхотна си, 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬! bouquet

Залагам на славяните,ама не знам защо,по усет... Mr. Green
Още нищо не сме видели от участниците,та е рано да ги преценя.
Виж целия пост
# 3
Утре ще гледам. Днес друго беше на дневен ред, а гледам на запис.
Виж целия пост
# 4
И на сестра ми й доскучало с това студио, дето го тупнаха ни в клин, ни в ръкав още с пилотния епизод. Та ние участниците не видяхме предтавени като хората, а те ще ми ги обсъждат. Аз много се изнервих и просто ги превъртях накрая.. 🙄
Виж целия пост
# 5
Ще гледам на запис първоначално да видя дали ще ме грабне.
Виж целия пост
# 6
Ако съм режисьор, бих направила нещо, за да разместя пластовете. Много ми е съмнителен тоя умен отбор, все едно са подбирали най-слабите играчи за него. Няма да е интересно, ако все го бият. Бих посмачкала фасоните на Силните и Красивите.
Виж целия пост
# 7
Благодаря за темата,страхотно направена и подробно написано всичко,доста  ме улесни и ориентира 🤗
Гласувах за прабългарите. Аз гледам в реално и по някое време спирам или превъртам и  доглеждам след като заспи малкия.Голямо удобство е.
Виж целия пост
# 8
Супер е така със снимки. Да им позапомним имената.
Не знам още дали ще гледам, засега ми е като долнопробно Amazing race. Дано се засилят и направят по-добър монтаж на следващите епизоди.
Има интересни участници.
Хареса ми Атанас, не му е празна главата на фона на част от останалите. Направо зяпнах на разсъжденията им за Дефо и кормчията.
Виж целия пост
# 9
Боже, чак сега разбирам, че близначките играят всяка за себе си, а аз си мислех че са един играч. Grin
Виж целия пост
# 10
Боже, чак сега разбирам, че близначките играят всяка за себе си, а аз си мислех че са един играч. Grin
Аз пък разбрах точно обратното! 🙄
Виж целия пост
# 11
Боже, чак сега разбирам, че близначките играят всяка за себе си, а аз си мислех че са един играч. Grin
Аз пък разбрах точно обратното! 🙄

Гледам отборите в първия пост и оставам с впечатлението, че  всяка играе за себе си. С тях двете са 8 играчи в отбор Траки и стигам до извода, че са отделни играчи.
Виж целия пост
# 12
Супер е така със снимки. Да им позапомним имената.
Не знам още дали ще гледам, засега ми е като долнопробно Amazing race. Дано се засилят и направят по-добър монтаж на следващите епизоди.
Има интересни участници.
Хареса ми Атанас, не му е празна главата на фона на част от останалите. Направо зяпнах на разсъжденията им за Дефо и кормчията.

И според мен има нещо вярно.
Виж целия пост
# 13
Търсих линк в предишната тема , но не намирам.
Къде мога да гледам от чужбина 🍀
Виж целия пост
# 14
На мен ми е любопитна меринджейката, дали ще се конкурира с мъжете или ще изкифлее.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия