Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Как да си го върна?

  • 2 096
  • 29
Здравейте преди 2 месеца с приятеля ми се разделихме буквално заради глупост той има 3 татуировки свързани с мен,бяхме заедно от 1 година и 2 месеца и като се разделихме след 1 седмица той си хвана друга приятелка и каза че му е добре с нея и че е щастлив,блокираше ме навсякъде защото аз го търсих постоянно...Спрях да го търся и той почна да ме търси,да пита какво правя,как съм,защо не спя и такива,а преди един ден ми писа дали има при кого да се върне а аз казах че има но той си има приятелка и той каза не се знае колко дълго ще съм с нея и че не ме е забравил.Как да го накарам да се върне при мен,той иска но го е страх и не знам какво да правя
Виж целия пост
# 1
Кажи му, че си го чакаш. Аз лично не разбирам за какво ти е, но щом си го искаш...
Виж целия пост
# 2
Питал е, отговорила си му, освен да чакаш, не виждам какво друго можеш да направиш.

А защо се разделихте?
Виж целия пост
# 3
Смятам, че приятелят ти си четка егото само. Много му е хубаво да знае, че го искаш, че го чакаш.
Освен това си оставя една вратичка, ако нещо го закъса.
Ако те искаше щеше да е с теб, не толкова лесно да те замени с друга.
Пълен напред и забрави за него, не го търси, не му пиши и не му отговаряй. Той не те заслужава !
Виж целия пост
# 4
1 седмица след раздялата си намира нова половинка. Това, че не му е трябвало много време за размисъл, трябва да ти подсказва, че не е държал на връзката ви. Най-лошото, което може да направиш след раздяла е да се покажеш слаба и да бомбардираш бившия с разговори и съобщения.
Остани известно време сама, премисли грешките си , замести го в ежедневието си с неща, които обичаш да правиш, намери си нов приятел, който те цени и новия ти живот ще се нареди от самосебе си.
Виж целия пост
# 5
За какво ти е като при следващата глупост пак ще се разделите?! Ако случайно направиш грешката да "си го върнеш" му кажи да си направи още 3 татуса свързани с теб за да ти докаже, че е сериозен и чак тогава се събирайте отново. Simple Smile)
Виж целия пост
# 6
Не си го връщай.
Виж целия пост
# 7
Извинете, моля, но Вие (авторката и въпросния младеж) на колко години точно сте?
Виж целия пост
# 8
Направи си татуировка с неговото име и го викни да му я покажеш насаме Joy
Виж целия пост
# 9
Направи си татуировка с неговото име и го викни да му я покажеш насаме Joy
Леле велико!!!! Много добра идея.
Виж целия пост
# 10
Изумявам се все повече от темите,които се пускат във форума.Авторке,ти малко самоуважение и самочувствие нямаш ли?Бившия ти изобщо не му дреме за теб,много бързо те е прежалил,а най-вероятно сегашната ще му бие шута и ти си му резервата.Ти това ли искаш от връзката си?Да бъдеш използвана?Живеем в 21 век.Бъди малко по-самоуверена.Свършиха ли се мъжете,та все тичате след боклуците,които ви използват?
Виж целия пост
# 11
Защо се разделихте?
Виж целия пост
# 12
Като видя тема “Как да си го върна” и лошо ми става. Какво има да си връщаш, това да не е територия или пари дадени на заем? Той ако иска сам ще се върне. Но ако искаш да се унижаваш, начини има много...
Виж целия пост
# 13
И аз като видя теми, в които се представя само едната страна.. не знам какво да пиша. Разделили се "заради глупост"... за едни глупост е, че някой не си е измил чиниите, за други, дори изневярата и лъжата са глупост. Пише, че го е "страх" да се върне, кой ще го е страх от "глупост"?
Виж целия пост
# 14
Да, “страх го е”...страх го новата да не го усети и да му бие шута. Хубавото е, че в този случай със сигурност ще се “върне”.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия