Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Лесно е да си отличник в клас и да внимаваш във всеки час

  • 4 489
  • 176
Може би повечето от вас си спомнят как нашите родители ни караха да стиснем носове и да преглътнем голяяяма лъжица с добре познатото, но позабравено и изгубено в морето от продукти на пазара рибено масло. И това не е случайно , макар че едва ли майка ви  или баба ви е знаела за всички ползи на рибеното масло.


Esprico® е немски продукт, който съдържа балансиран комплекс от висококачествено рибено масло, цинк и магнезий. Рибеното масло в Есприко е с висококо съдържание омега 3 мастни киселини –EPA и DHA.
Редица проучвания в световен мащаб доказват , че тези омега мастни киселини  имат положителен ефект върху буйното поведение на децата и подобряват концентрацията, имат положителен ефект върху имунната, сърдечно-съдовата и нервната система.

За всяко дете посещението на ясла, детска градина или училище е свързано със сериозно психологическо натоварване. Смяната на ежедневието и непрекъснатите нови дразнители причиняват промяна в настроението и често рефлектират върху поведението на децата.

Съществуват различни инструменти за справяне с детските страхове, тревожност и раздразнителност. Подобни състояния са с временен характер и подлежат на корекция. Спокойствието и информираността са основният и най-важен родителски отговор на детската уплаха и тревога. Терапията с цветята на д-р Бах, действаща на психо-емоционално и физическо ниво, е изключително ефективна при малчуганите, които се сблъскват с промените настъпващи в живота им след като започнат да стават самостоятелни.

Продуктите от серията RESCUE® са благоприятни за преодоляване в ежедневието на неочакваните и спешни пристъпи на тревожност, страх и паника при децата. Безвредно овладяват случаите на моментен емоционален дисбаланс вкъщи, в детската градина или в училище и спомага за бързото възстановяване на вътрешното спокойствие на мъниците.

Полезни материали:
Pushpin Лесно е да си отличник!
Pushpin На училище без страх с Rescue® на д-р Бах

Включете се в дискусията и спечелете!
Споделете до каква степен добрите резултати в училище са резултат от нагласите и поведението на вашите деца?
На 4 октомври ще изтеглим 16 късметлии, които ще спечелят една от следните награди:

Pushpin 3 опаковки Esprico®
Pushpin 3 плюшени играчки Таралеж
Pushpin 5 опаковки RESCUE® капки 10 мл.
Pushpin 5 опаковки пастили RESCUE®

Моля, запознайте се с общите условия на активацията ТУК.
# 1
Тази година имам първокласник и смятам, добрите резултати в училище са важни за самочуствието и за добрата адаптация в новия етап от живота на детето.
Виж целия пост
# 2
За да могат децата да са успешни и да постигат високи резултати в училище е необходимо да са спокойни и съсредоточени.
Виж целия пост
# 3
Не само успеха в училище, но успеха като цяло в живота зависи от нагласата ни. За децата, от нагласата и на родителите си. Обичайте ги!
Виж целия пост
# 4
Колкото по-спокойни, уверени и съсредоточени са децата, толкова по-добри ще са резултатите им в училище.
Виж целия пост
# 5
Добрите резултати в училище са резултат на желание,старание и много работа.
Виж целия пост
# 6
Положителната нагласа и спокойствието са важни за постигането на успех във всяко начинание.
Виж целия пост
# 7
Забелязвам съществена връзка между резултатите в училище и нагласите и поведението на детето. Има дни, в които е много разсеян и въобще не му се пишат домашни, тогава прави грешка след грешка, започва да нервничи и да плаче. Тези дни са по-рядко, но ги има. През останалото време се справя много добре.
Виж целия пост
# 8
Всъщност психологическите похвати за успех и справяне в конфликтни ситуации, моите деца научиха в спортните си тренировки. Да си спокоен, уверен в силите си, да не се отказваш и да не показваш излишни емоции, това те прави победител в житейските битки.
Виж целия пост
# 9
Опрделящи според мен са точно нагласата и поведението на децата за добри резултати в училище както и във всяко едно начинание.Това важи всъщност за всички ни.Когато човек е постоянен и с положителна настройка всичко се постига.
Виж целия пост
# 10
Нагласата е винаги важна, но до известна степен. Има и доста други фактори, които смятам, че са много по-важни.
Виж целия пост
# 11
Нагласата на детето е много важна за постигането на добри резултати в училището.
Виж целия пост
# 12
За мен е важно децата ми да бъдат спокойни, с положителна нагласа и най-вече съсредоточени по време на училище.
Виж целия пост
# 13
Със сигурност голяма част от успехите в училище са резултат от позитивната нагласа , но и от добрата подготовка в къщи всеки ден . Ако си подготвен добре ще имаш самочувствие , ще си уверен в себе си. Мисля , че нещата са комплексни. Като цяло детето трябва да е спокойно, разбирано  и обичано от родителите си.
Виж целия пост
# 14
Когато детето има нагласата да се труди и да полага усилия, резултатите са налице. Тази нагласа се създава с помощта на родителите. Средата в училище също има значение и не е за пренебрегване. Т.е. зависи какви са нагласите и на преобладаващата част от децата в класа, както и от подхода и педагогическия опит на учителите.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия