Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Детски рожден ден в София, некоректни собственици на клуб!!!

  • 3 290
  • 16
# 15
Скоро празнувахме РД на дъщеря ми. Не беше на въпросното място, но и на нас ни дадоха сметката на бележка от кочан. Честно казано за мен беше важно, че детето и гостите се забавляваха. Наясно съм, че трява да ми дадат касов бон, но в онзи момент и през ум не ми мина да си го търся. Даже не четох в подробности какво са ми писали на бележката. Грубите ми сметки водеха до почти същата сума. Имаше неща, които не ми допаднаха в организацията на събитието, но на празника на дъщеря ми не исках да допускам нещо да ми развали настроението. И не го допуснах. Всички деца се усмихваха и забавляваха, а дали от заведението са ми надписали сметката или не, не променя този факт.  Парите ги бях отделила за празника на детето и отидоха по предназначение.
Понякога когато се вглеждаме в детайлите сами си разваляме деня. Не казвам, че не е важно да бъдат коректни с нас. Напротив. Но лично аз избрах да не позволявам детайлите да ми развалят настроението в този ден. В други ситуации съм си искала бележката, но в тази ситуация ми стигаше усмивката на детето.
Именно на това се разчита,че всеки си е лепнал усмивката и доброто настроение,отделил е едни пари и няма да седне да брои сокчета и вафли,нито да се разправя за 10-20 лв..
Не е луд тоя дето баницата..
Виж целия пост
# 16
Доста глупаво сте постъпили,ако наистина сте прави отидате при собственика -казвате му да прецени кое е по-добре-да размисли за сметката или да дойдат НАП да ги проверят.Или се пуска жалба или отивате и им казвате,че с вас шега не бива и че ще пострадат ако ви лъжат;
Давам пример-моята приятелка работеше като промоутър във фантастико и не и плащаха вече 10 дена,пишеше и го питаше кога ще и плати ,не я отразяваше.Тогава и взех телефона и му написах следното нещо:
 Здравей,за последно ти пиша,ти прецени кое е по-добре,да ми платиш 60-те лева или да отида утре в бюрото по труда и да сигнализирам,че не работиш с трудов договор,а само на ръка им плащаш.След това ще отида и в НАП,и от там да те проверят.
Каза и че,веднага ще и плати до 2 часа...въпрос на правилно реагиране!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия