Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Първокласници. Тема 2

  • 19 141
  • 756
Ето и новата тема.

Линк към старата тема:
Първокласници - Тема 1
Виж целия пост
# 1
Сложих линк в старата, въпреки че то не в трудно да се намери и без линк.
Виж целия пост
# 2
Линк към старата тема:
Първокласници - Тема 1

Защо децата имат оценки, нали идеята е да нямат до 4 ти клас?
Виж целия пост
# 3
Така е, но и нашата госпожа е казала, че ще имат някакви оценки.
Виж целия пост
# 4
Благодаря за новата тема!
При дъщеря ми все още не са правили диагностиката, нямат и оценки.
Виж целия пост
# 5
Някакви оценки ще имат всички деца. Доколкото помня, не би следвало да имат числови оценки, за да не се стресират. Ще ги оценяват с думи - отлично, задоволително или нещо от сорта. Гледам, че детето има някакви печати в тетрадката, ама какво означават - кой да ти каже.
Виж целия пост
# 6
При нас оценки нямат,но имат печати или госпожата пише Отлично,старай се,внимавай.
Виж целия пост
# 7
Ние сме с електронен дневник, имаме вече няколко "оценки" - отличен.
Виж целия пост
# 8
цамбур в новата тема.
Дъщеря ни се връща с отличен, браво, много добре, правиха диагностика по български, в петък ще имат и по математика.
Изморена е вечер и иска да ляга рано, но брат ѝ грам не е съпричастен, та, не се получава. Харесва ѝ в училище, не ѝ харесва, че трябва да пише.
Виж целия пост
# 9
Ние сме с печати, които са от слаб до отличен. Вече моят има няколко оценки.
Виж целия пост
# 10
Нашата госпожа пише емотикони или браво в тетрадките. Засега не е писала оценки. Не съм чувала и за тестове, въпреки че учителката, която идва вкъщи, беше казала, че задължително се правят за определяне на входното ниво.
Засега ми е трудно да определя какво правят в час, не пишат нищо в тетрадките още, само домашните. Учебниците и тетрадките се връщат всеки ден, та гледам какво правят.
Виж целия пост
# 11
Благодаря за новата тема!
При нас няма оценки, засега само печати с усмихнати човечета. Обаче дъщеря ми каза, че на друго дете госпожата сложила намръщено човече. Предполагам, че тя ще ги оценява с емотикони и едва ли ще има друго😀
В електрония дневник досега нищо  не е публикувано, вероятно понататък. Иначе засега малката е доволна, ходи с желание, но почти нищо не разказва...., когато я питам как мина, МО отговаря прекрасно, с повече въпроси успявам да измъкна още мако информация, но като цяло е нищожна. Не мога да разбера дали си има приятелчете, всеки ден казва, че си е играла, но имената са различни, така че вероятно поне за момента си търси точните деца или пък успява да се разбере с всички, времето ще покаже...
Виж целия пост
# 12
В тетрадките имат "Браво" и "Отлично". Оценки имаме в електронния дневник. Там няма как да са други, освен стандартните от 2 до 6. Има вече три оценки. Описано е дали са на устно изпитване, контролно или входно ниво. Все още входни не са имали.
Мислих, че вече всички училища са с този прословут електронен дневник, но явно не е така.
Виж целия пост
# 13
Май всички имат електронен дневник, но лично на нас класната нищо не ни е казвала за него. Сега се регистрирах в системата, като ми потвърдят регистрацията, ще видя какво-що.
Виж целия пост
# 14
Не, не всички училища имат електронен дневник. Или поне не всички го ползват.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия