Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Funday ART Academy – място за вдъхновение, развитие на таланти и споделяне на идеи

  • 1 038
  • 24
Искате ли вашето дете да развие артистичния си талант под ръководството на утвърдени професионалисти и то на английски език? Новата съботна програма FUNDAY ART ACADEMY предлага 6 ателиета по изкуства, в които децата разкриват собствения си потенциал и развиват самочувствие и увереност. Ателиетата са предназначени за всеки интерес и включват: актьорско майсторство, операторско майсторство и монтаж, графичен дизайн и анимация, джаз балет, музикална творческа работилница и съвременен танц. Най-ценното е, че ателиетата се провеждат изцяло на английски език и децата значително обогатяват своята лексика и с лекота използват езика в ежедневната си комуникация.


 
Програмата стартира на 5 октомври 2019 г., включва 30 съботи по 4 учебни часа от 10.30 до 14.30 ч. и е замислена като процес на усъвършенстване на умения и споделяне на идеи. За всеки час преподавателите подготвят нови задачи, реализирането на които води до изграждане на самочувствие у младите артисти. Програмата е с надграждащи елементи във всяко едно занимание. Подходяща е за деца от 10 до 15-годишна възраст.
 
FUNDAY ART ACADEMY е най-новото и логично продължение на 6-годишната програма FUNDAY, която се наложи като работещ формат за чуждоезикова програма, с която децата усвояват английски език, докато се забавляват – без тетрадки, учебници или домашни. С помощта на опитни преподаватели, носители на езика, децата подобряват комуникативните си способности и добиват заслужено самочувствие в употребата на английски език. FUNDAY има разнообразни ателиета по изкуства за по-малките като: грънчарство, скулптура, декупаж, стъклопис, квилинг, оригами. Включени са и много нетрадиционни спортове като: фехтовка, ориентиране, крикет, стрелба с лък, бейзбол, катерене, Kangoo Jumps и други.


 
FUNDAY се провежда всяка събота от 10:00 до 15:00 часа и е подходящ за деца от 4 до 14 години.
 
Регистрирайте се на www.funday.bg
facebook.com/funday.espa
0899 900 705

Включете се в играта!
Включете се в темата до 04.10.2019 г. и споделете как вашите деца най-лесно учат английски.
Петима от вас, изтеглени на случаен принцип, ще спечелят подарък – една събота по желание във FUNDAY ART ACADEMY или FUNDAY.


Запознайте се с общите условия на активацията ТУК.
# 1
Моят син учи английски в училище. Смятам, че най-лесно е чрез песни и игри.
Виж целия пост
# 2
Учи английски в ДГ. Учи е силно казано, но знае песнички, думи, изречения. Също така от филмчета и клипчета. Има любими клипчета в ютубчето и ме кара да му ги пускам, на мен вече ми прилошава от гумите, вратите и чистачките на автобуса, които издават всевъзможни звуци.
И да попитам тази събота, която ще се спечели, обвързана ли е с покупка, например абонирате се за 1 месец, 10 посещения или друго подобно и ще получите една събота безплатно.
Виж целия пост
# 3
Учи английски в училище, гледа филмчета и клипчета на английски в Интернет.
Виж целия пост
# 4
Най-лесно учат език : като слушат музика, гледат клипове, филми със звук на англ. и субтитри на български, ходят на курсове с нейтив преподаватели.От Funday съм с много добри впечатления-продължавайте да радвате децата със заниманията, които предлагате!Успех!
Виж целия пост
# 5
Най-лесно учи английски език когато има с кого да общува и упражнява езика.
Виж целия пост
# 6
Най-добре се учи език, когато има с кого да общуваш и упражняваш езика, а така също и чрез четене на книги.
Виж целия пост
# 7
Учи най-лесно от клипчета с песнички.
Виж целия пост
# 8
Моят син е четвърти клас с разширено изучаване на английски език и най-много е научил езика от училище.
Игрите на таблета също доста помагат за да може да ги играе му се налага да понаучи доста думи покрай тях Simple Smile.
Виж целия пост
# 9
Учи английски в училище, гледа филмчета и клипчета на английски в Интернет.
Виж целия пост
# 10
Детето ми научава страшно много думи на английски от детските, които гледа на английски.
Виж целия пост
# 11
Първо с един въпрос - смятате ти, да откриете занимания и в Пловдив?

Според мен, децата учат най-лесно под формата на игра. Специално за английския език, съм им направила малки карти, на които от едната страна е изображение на думата, а от другата - думата изписана на английски език. Към момента, малката играе с тях като назовава думата, гледайки изображението.
Баткото е на малко по-високо ниво - той виждайки изображението пише думата на английски и съответно я превежда в тетрадка Simple Smile
Отделено от тези карти, съм принтирала и само думите, които свързват със съответното изображение.
Скрит текст:
Виж целия пост
# 12
От клипове в ютюб и занимания в училище.
Виж целия пост
# 13
Най-лесно учи английски език когато има с кого да общува и упражнява езика.
Виж целия пост
# 14
Благодарение на интернета и гледането на клипчета синът ми започна да учи английски език.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия