Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Пътят на честта - тема 2

  • 27 702
  • 817
# 810
Teма 3
Виж целия пост
# 811
Тая Кера не е за изтрайване като започне да се запъва на всяка дума, едва успявам да разбера какво иска да каже. Артистката ли е такава или образа не знам  ooooh!
Виж целия пост
# 812
След снощния епизод сън не спах от въпроси без отговор:

Колко бързо я нае само Калоянчо наша Керацудка? Тва все едно няма да му гледа децата, ами ще му разхожда кучетата. Нищо че едвам успява да носи чаша без да я разлее и да ползва уред без да се опари, удари и да счупи нещо. Важното е, че отговаря на търсения профил - обича деца и математика Simple Smile Ей тва е отговорен родител. От половин приказка избира бавачка, която ще носи отговорност за малките Станкови.
Отделно, тя как ще съвместява двете работи? Тия деца само нощно време ли ще ги наглежда и ще им обяснява математическите формули?

За Биянка и на мен ми стана тъжно. Особено като я оставиха да се прибира пеша по гащи с този неин малко смешен задник. Добре че попадна на хора, които наистина я прибраха, вместо да я изнасилят и доубият, че с този късмет, горката...

Мама Маруся ясно ли е какво прави, освен че пуши и пие от сутрин до вечер? Или толкова си е навила на масрафа, че вече е излязла доброволно в пенсия?

Това с дегустацията на вината малко не го схванах. Нали уж щеше да има такава същата вечер, когато Оправителката покани дъ биг бос и той й отказа. А после се оказа, че можел да отиде на следващата вечер и по някакво чудо и тогава ще има дегустация.
Или да приемем, че Киро вече я издегустира амбициозната акула и да приключвам с въпроса?

Интересно какво ще се случи с това дарение, което обеща да направи мосю Сирил и дали онзи комарджия ще успее да пропука цялото състояние на Калата, докато майка му си пуфти цигарите нищо неподозираща...


Виж целия пост
# 813
Наистина в сцената с Бианка Жаки много ми измутря, чак да размахва  и насочва пистолет, че и да крещи.....голямата защитничка на семейната чест. Не можа ли по-интелигентно да се справи, девойката Бианка лесно може да се изнуди и заплаши с нещо, нямаше нужда да я съблича и да я дърпа. Симеон ако не я беше спрял като нищо щеше да й тегли куршума.
Виж целия пост
# 814
нова тема момичета
Виж целия пост
# 815
Дайте линк.
Виж целия пост
# 816
Виж целия пост
# 817
Баси тъпотията е тоя филм. Толкова недоизмислено. Измъчиха Бианка да каже дали е сложила сама наркотика и не стигнаха до края. Просто я оставиха. После като я прибраха хората от колата с нарисувания номер ѝ дадоха суитчер който ѝ беше до кръста. След това като отиде да се жалва на Киро Блендера изведнъж суитчера беше доста под д*то ѝ и беше очевидно доста по-голям.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия