Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Училища в Дружба и в близките квартали, София

  • 458
  • 1
Здравейте, живеем в района на дружба2 и в момента не сме доволни от училището, което детето ни посещава. Става дума за първи клас.

Бих желала да разбера от родителска гледна точка, кои частни /държавни училища бихте препоръчали?
Какво мислите за училищата в района, дори и да на в голям радиус ( 5-10км).

Също така, ако знаете къде има свободни места за 1ви клас и същевремено с това обучението е на ниво, ще съм ви много благодарна.

Изчестох всичките теми за частните училища и вече съм напълно объркана, отделно това, което ме притеснява, е че училища, които са били много добре преди няколко години, сега са свалили стандарта или са вдигнали цените драстично, което е довело до отлив ( като Дрита).
Виж целия пост
# 1
Здравейте, искам да споделя, че в Дружба се настани едно ново частно училище - "Кралица София Испанска". След като платихме таксата и бяхме тям в рамките на няколко месеца мога да заявя, с ръка на сърцето, че училището е за болни, изостанали деца. За аутисти, хиперактивни и прочие. Това само по себе си е добре, но деца с капацитет няма как да виреят там или да се учат. Темата е сложна, споделям личните си неуспехи с това училище, което предлага уж много, но реалността е грозна.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия