Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

  • 101 935
  • 1 829
# 450
А кремата от 95 ст?....мен ми харесва също.
Виж целия пост
# 451
А кремата от 95 ст?....мен ми харесва също.
И на мен ми е мнооого вкусно  Wink
Виж целия пост
# 452
Крема сиренето е
Скрит текст:
много хубаво, с чист състав, но като го захвалим и ще вземат и него да прецакат.
гадно Mr. Green
Виж целия пост
# 453
Взех карирания панталон, харесва ми, не ми боцка. Намерих и едни изостанали розови, кожени маратонки Пума, даже не съм разбрала кога са ги пускали. Пробвах левия, идеален, купих. Прибирам се и ....изненадаааа, дясната маратонка един номер по- малка.
Виж целия пост
# 454
Или ще му турят луксозише опаковка и бам цената нагоре. 😆
Виж целия пост
# 455
А бе на тоя аератор как се сменя режима?
И при нас тече и май ще се връща.
Когато е монтиран на чешмата, въртиш целия аератор на 45 градуса. Трябва лесно да става, без натягане.

Нямам търпение и аз да погледна Борис утре, сън няма да се спи. Laughing
Доволни ли сте от аератора, че му се чудя
Виж целия пост
# 456
Аз имам аератор от преди няколко години, много съм доволна. Тези сега не ги зная като качество, на вид изглеждат еднакви.
Виж целия пост
# 457
Взех полата, по- скоро наподобява джинси, странна материя. Взех и от блузките с имитация на ризка, малко по- раздърпана е, но самия модел е такъв.
Виж целия пост
# 458
Как и за какво ползвате питките от Италиянската седмица?Подходящи ли са за дюнер? Благодаря!
Виж целия пост
# 459
Как и за какво ползвате питките от Италиянската седмица?Подходящи ли са за дюнер? Благодаря!
Да, супер са за дюнер, но искат стопляне и мазнина, иначе са сухички. Ние ги ядохме и с течен шоколад Grinning. Правих и нещо като такос, с пълнеж от печен на фурна и нарязан на пръчици пилешки шницел, пържени картофки, пресен домат и задушени чушки и лук. Стана доста добре.
Доматеният сос със сирене, Калабрезе, ни допадна много. Снощи правих макарони с него и се изяде с кеф. Ако има останали бурканчета, ще запася някой и друг. За бърза вечеря е супер.
Виж целия пост
# 460
Питам,защото днес пратих на детео дюнер за закуска в уч-ще,а то казва,че е сурова питката....
Бях я затоплила,имаше майонеза,не беше суха и сега съм в чуденка.А докато навивах дюнера,тя се се цепеше/накъсва,много лесно.
Виж целия пост
# 461
Има лек аромат на сурово, но ние си ги изядохме. Може би ако ги загрееш на тиган, намазан със зехтин или масло...Иначе, самите питки са запечени, но бият на прясно /сурово/.
Виж целия пост
# 462
Някой да си е купувал термоизолиращо фолио, което се лепи зад радиатора?
Виж целия пост
# 463
Какво ще кажете за този кашкавал от другата седмица, за първи път го виждам:
Виж целия пост
# 464
Питките  са с мас,нали знаете.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия