Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 21 332
  • 753
Заповядайте в новата тема   Flowers RoseFlowers TulipFlowers WatermelonFlowers StrawberryFlowers PeachFlowers PearFlowers PineappleFlowers BouquetFlowers CornFlowers ChiliFlowers AppleFlowers Eggplant Flowers Cherries

ЗА БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА ТЕЗИ, КОИТО НЕЩО ГИ ВЪЛНУВА, НО НЕ ИСКАТ НОВА ТЕМА - част 135
 

 

Старата тема, ако някой е забравил нещо там https://m.bg-mamma.com/?topic=1252214.new#new
Виж целия пост
# 1
Благодаря за темата!
Като най-нетърпелива пиша първа Simple Smile добре че сте вие последната седмица с вашите кулинарни въпроси, че ми давате идеи какво да сготвя + изпитани рецепти! Днес ще сме на гъбена норвежка. Да видим как ще я докарам Simple Smile
Виж целия пост
# 2
Как да сготвя воденички и сърца, така че да не стоят на каиш?? Ако ги сложа в гювеч има ли шанс да са вкусни??
Виж целия пост
# 3
Как да сготвя воденички и сърца, така че да не стоят на каиш?? Ако ги сложа в гювеч има ли шанс да са вкусни??
Сърцата ги цепваш, така се сваряват за десетина минути. Воденичката си иска малко повече варене. След това вече, ако искаш в масло, панирани, в гювеч със зеленчуци.
Виж целия пост
# 4
Знам от жена, готвила в квартално капанче, че ги киснат в нещо, да се отпусне, че си е мускул и е жилав.
Виж целия пост
# 5
Точно защото е мускул, откакто веднъж случайно цепнах сърчицата и се свариха за отрицателно време...преди това ги мъчех по час в тенджера под налягане.
Виж целия пост
# 6
При мен стават на каиш след тигана.
Виж целия пост
# 7
Как да сготвя воденички и сърца, така че да не стоят на каиш?? Ако ги сложа в гювеч има ли шанс да са вкусни??
Свари ги в тенджера под налягане за 1ч.
Виж целия пост
# 8
Ох, страх ме е от тая тенджера и нямам вкъщи такова.
Аз за сърцата знам, че се цепват
Виж целия пост
# 9
Предложете ми рецепта със свински ребърца на фурна с подходящи подправки и с гарнитура но да не е от сорта с мед и чесън например
Благодаря
Виж целия пост
# 10
Как да сготвя воденички и сърца, така че да не стоят на каиш?? Ако ги сложа в гювеч има ли шанс да са вкусни??

Много вкусна рецепта ,може само с воденички или сърца,или комбинирано

https://pep-4o.blogspot.com/2010/01/blog-post_28.html?m=1 

И само за сърчица
https://yurukov.net/blog/2009/syrca-v-maslo/
Виж целия пост
# 11
Воденичките и сърцата ги варя до омекване в обикновена тенджера , може да ги сваря от предния ден, а да ги сготвя ден-два по-късно
 това означава като боднеш с вилицата тя да влиза лесно в месото.
Сърцата също ги варя до това омекване И винаги ги цепя за да махна онази артерия с кръвта
А много често ги правя само с лук и масло, Щом се предварително сварени
https://pep-4o.blogspot.com/search/label/%D0%92%D0%BE%D0%B4%D0%B … 7%D0%BA%D0%B8?m=0
Виж целия пост
# 12
Имам сварени картофи и готварска сметана,
та реших да направя набързо запеканка.
Въпросът ми е дали ще стане с месо от печено пиле/че  остана в хладилника/,
и какви подправки да сложа.
Виж целия пост
# 13
Може ли да сваря сърцата и воденичките заедно?
Виж целия пост
# 14

Усмивчица-28
Можеш, можеш естрагон да сложиш, много ми върви със сметаново пиле. На картофите отива девисил. Сол, пипер те се подразбират.


PeacockLove
Можеш.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия