Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Новородено: столче за кола или кош

  • 197
  • 1
изивнявам се , ако темата е пускана, но си търся столче за кола, днес попаднах на друг варинат, който казаха че е най хубавия за бебето, дали сте съгласни?
Вместо столче за кола , maxi cosi е фирмата, са наарвили някакъв революционен продукт по думите на продавача - кош за мновородено- хем го носиш в него, не го прехвърляш от коша в столчето в колата, по сигурно било от столчето (пак се слага ан същата база като на столчето) , но най  големия плюс според мен е че е легнало бебчо. Тоест няма да стои седнало в сточлето, а ще си е легнало в колата.
има си всякакви неща за сигурнот.

Недостатък е цената - по скъпо е от столчето, но пък не трябва да купуваш и столче и кош за новородено. И другият е че можело да се ползва само до 6 месеца, после трябва ново, за по големи бебета.

Раздвоена съм , по добре ли ще е за бебето да е легнало и в колата или трябва да стои и седнало от време на време???
Виж целия пост
# 1
Ето я темата за столчетата.Скоро се беше коментирало точно за возенето на бебе в коша за новородено.Не са само тази марка,която го предлага.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1071128.720
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия