Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 4

  • 19 742
  • 742
# 15
Запис и в новата тема . Ние засега държим фронта с болестите , с астма е моята , но отдавна не е правила спазъм. Моля се по-дълго време да издържи ,че есен и пролет са ни проблемни сезони.
Виж целия пост
# 16
Бързо да оздравяват болните деца!
От няколко години забърквам мед, джинджифил, канела и лимон с корите и давам по лъжичка сутрин. Добре се отразява. Тази година купих готов сироп от бъз с мед по рецепта на Димков и давам от него.
Виж целия пост
# 17
И аз съм болна, понеделник и вторник бях зле, удари ме в синузита. Сега вече не ми е лошо, но главата ми е под налягане заради запушените синуси, направо я усещам раздута все едно. Още се кумя за АБ. Децата изкараха 1 седмица с хрема и сега са ок. Уж щях да им давам по една таблетка витамин Ц, ама забравих...
Виж целия пост
# 18
Бързо да оздравяват болните деца!
От няколко години забърквам мед, джинджифил, канела и лимон с корите и давам по лъжичка сутрин. Добре се отразява. Тази година купих готов сироп от бъз с мед по рецепта на Димков и давам от него.

Да, този сироп с бъз е вълшебен. Аз си го приготвям сама, но трябва да се внимава, защото неузрелите плодчета съдържат арсениеви съединения и са опасни. Ако си го купите, обаче готов няма за какво да се притеснявате Simple Smile
Бързо оздравяване на всички!
Виж целия пост
# 19
Мислех да правя, но ме домързя, а и бъз трябваше да ходя да бера от някъде. Не го разбирам и имам чувството, че много му се бае.
Виж целия пост
# 20
Благодаря за темата и много се надявам в нея да има повече полезна информация и по-малко спамочат.
Виж целия пост
# 21
Буб, благодаря за темата!🍀

Бързо оздравяване на болните!
Още е  с хрема моята двойка, но поне кашлицата осезаемо намаля.
Виж целия пост
# 22
И ние сме така - хрема и кашлица.
Аз си правя сиропа от бъз, но те нещо не го харесват...
Преди години давах респивакс и съм доволна, но минала реших да пропусна....някак си искам да намалим тези химии...
Снощи на родителската среща събрахме пари за учебните тетрадки, казаха ни за помагала за НВО по-късно, защото още не са излезли от печат...децата добри, но много шумят и това разбира се пречи на работата...
Виж целия пост
# 23
Мария, ние вчера следобед минахме през личната. Тя каза да изчакам до днес с антибиотика. Но си е все така. Не е по-зле, но не е и по-добре. По принцип при наборката трудно минават кашлици без тежката артилерия. И мен ме хваща. Хрема, гърло и заковах 37,0.
Мед и лимон с корите ще правя и аз. Не го обичат, но ще ги карам да хапват. Аз пък го обожавам и трудно се спирам с 1-2 лъжици.
Виж целия пост
# 24
И аз съм болна. Така и така Ема си е вкъщи тия дни, днес я заведох на очен преглед с разширяване на зениците, че от толкова натоварена програма все не остава време.

Пратиха ми на мейл датите за ски лагери и съм в голямо чудене дали да я запиша априлската ваканция - да учи ли,  да се разтовари ли?
Виж целия пост
# 25
Ако учат регулярно, не мисля, че и ваканцията трябва да се натоварват. Трябва да сменят средата, за да релаксират.
Моята миналата година ходи за първи и последен път на ски лагер. Нещо не ѝ допадна деленето на стая с непознати. Ако искаше, бих я записала и за това за сега мисля някакво спа да организирам, но не съм стигнала до там още.
Виж целия пост
# 26
Като стана въпрос за разтоварване ние сме решили около датите на ДЗИ и 24 май догодина да направим една екскурзия до Италия заедно с още едно приятелско семейство, но това ще е изненада за дребното домочадие.
Виж целия пост
# 27
Ето разписанието на групите при Йонова. Явно има 4 групи седмокласници. Не е отбелязано кога са проверките.
Скрит текст:
Виж целия пост
# 28
Green, страхотно! Миналата година, точно като вас се организирахме с едно семейство и се разходихме до Италия. Оттогава не искам да чуя за организирани екскурзии( в Европа).
Виж целия пост
# 29
Много бързо изписвате темите, не смогвам, а искам да съм в час. Чета и осмокласната, да се информирам, но съм стигнала до тяхната 5-та за седми клас.
И моят син е болен, гърло и лека отпадналост, аз правя като Звънче- мед, лимон, джинджифил, добре, че го обича, много помага.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия