Есента дойде, Майското бебе ще хапва пюре :) - Тема 2

  • 17 405
  • 823
Виж целия пост
# 1
Ако искате да си направим списък с бебетата в началото на страничката по дати , и някой друг полезен линк, кажете ще опитам.
Виж целия пост
# 2
Запис. Нека си впишем бебчетата по дати. Примерно, име, дата, тегло и см на раждане. Нещо такова..
А за каква фб група става въпрос в миналата тема?
Виж целия пост
# 3
Запис. Нека си впишем бебчетата по дати. Примерно, име, дата, тегло и см на раждане. Нещо такова..
А за каква фб група става въпрос в миналата тема?
Ок само ми пратете данните на всяко бебче и ще ги добавям.
А ФБ групата ни " почистиха" така да се каже-  Не пишещите или рядки пишещите (поне така ми обясниха).
Но има друга, не толкова стриктна Майска групичка,( в нея не е задължително да си активен) също е тайна, не е обществена.
Който иска да го добавя да ми прати профила си в ФБ да го добавя 🙂
Виж целия пост
# 4
Записвам се в темата. В предишната тема видях македонското кремче, то не е ли подобно на розовото кремче македонската мас, забравих мъ точно името. Иначе е много добро, особенно за зимата, по-мазничко е и се разнася добре.
Виж целия пост
# 5
Записвам се и аз Simple Smile да не взема да пропусна нещо 😄 Благодаря з за новата тема 😍
Виж целия пост
# 6
Относно подсичането... аз използвам ето това ,смесено със едно червено олио се казва ,което вземам от акушерката понеже в аптеките го няма,олиото е с естествени масла без каквато и да д химия. Естествено може и само Павловича да се ползва без да се смесва с нещо. Да не казвам голяма дума,детето ми нито един път не се е подсичало. Мажа профилактично само вечер след баня Wink
Виж целия пост
# 7
Аз мажа със Судокрем само, когато се подсече. Първият един месец може би мажех постоянно. Сега само ако има нужда. Няма никакви проблеми. Зачервява се много рядко.
Виж целия пост
# 8
Благодаря за темата.
Аз ще се въздържа от фейсбук групата, голяма какфония са ми постовете в такива. В последствие реших, че добре направиха като ме изтриха, но тъп беше начина, не пускаш собствени постове, не си дистатъчно активен, айде Чао.
Тук и да дразня накой, няма как да ме изритате от темата. Трябва яко да съм си озтървала нервите и да съм за бан 🤣.
Виж целия пост
# 9
Аз и фейсбук нямам дори:)
Виж целия пост
# 10
И мен явно са ме изтрили. Без предупреждения, без нищо. Ако майката, която го е направила чете тук, искам да кажа: Благодаря. Така или иначе съм активна тук, присъствието ми там, щеше да е излишно. Тонът тук е спокоен, всеки гледа да помага и никой не проявява лоши маниери като това да изриташ някой от някъде без причини или най-малкото предупреждение! Simple Smile Така че хич няма и да я търся повече групата.
Виж целия пост
# 11
Незнам дали е подобно , но ми препоръчаха  македонското кремче веднага като се е зачервявал го мажа и до няколко часа се маха Simple Smile
Виж целия пост
# 12
+1 за Павловичата мас. Никога не сме се подсичали с нея. Щом видя нещо зачервено около дупето или по тялото, мажа и бързо минава. Текстурата му е много лека и нежна и бързо попива. Не е мазен като судокрема и не оставя запечатващ слой като бепантена. И те вършат добра работа, просто Павловичата ми е по-симпатична. 😊
Виж целия пост
# 13
Аз съм в тайната група за майските бебчета и не съм видяла лош тон, всеки помага с каквото може. Simple Smile
За подсичането ползвам Судокрем, но рядко ми се случва. Заради цинка гледам да не прекалявам, но и нас ни оправя бързо. Иначе съм гледала и Бепантен, но още нямам нуждс от него.
Днес бяхме на консултация. Първо сме настинали здраво, иначе всичко е наред. Започваме захранване след седмица, ще бъде на 5+. Тежи 7300гр, 70см. (Данни при раждане: 2480гр,47см)
Нека си съберем данните на бебчетата и да си оформим хубав първи пост предлагам аз.
Нека съм първа: Пламен, 08.05.2019г. 8:30, 2480гр, 47см.
Виж целия пост
# 14
Идвам и аз в новата тема.
За против подсичане препоръчвам кремчето на Галенфарма, чуден е!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия