Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Каква работа е подходяща за ученик 11 клас

  • 340
  • 4
Привет,

дъщеря ми е на 17години и в момента е втора смяна в училище (от 13:30). Иска да си намери работа - надомна или почасова сутрин, с която да си изкара някой лев.
Моля за идеи къде да потърси и каква работа би била подходяща за нейната заетост.

Благодаря!
Виж целия пост
# 1
Освен сервитьорка вечер не се сещам за друго. Обаче това ще ѝ намали времето за учене и почивка. Не знам дали е хубаво за нея.
Възможно е на някое квартално кафене да поема първата смяна за обслужване - правене на кафета и/или закуски.
Ако е първа смяна на училище, може да се наеме да взема дете от градина/училище към 16-17 ч. до към 19 ч., което е по-добре откъм заетост и натоварване.
Виж целия пост
# 2
Привет, Самсара!
Радвам се да те "видя" отново тук! Simple Smile

На тази възраст голямата ми дъщеря раздаваше флаери или работеше като промоутър в големите магазини.
Ангажиментите бяха доста гъвкави във времето и успяваше да ги съчетае с ученето.
Нейна приятелка пък водеше/вземаше деца от детска градина/училище или съответно ги водеше на извънкласни занимания.

Синът ми (на възрастта на дъщеря ти е, знаеш) и приятелката му работят, когато могат, като барман и сервитьорка в приятни и спокойни заведения в квартала. Техни приятели също работят - в KFC, в магазинчета за кафе и друг тип магазини, като се договарят с управителите за смените, които могат да поемат.
Виж целия пост
# 3
Не знам в кой град сте но нещо от типа - аниматорка в детски кът, работник в бърза закуска - тип Макдоналдс, чикън кинг, пица лаб и т.н. смяттам че е подходящо.
Виж целия пост
# 4
Макдоналдс, КФС взимат ученици на 4 часа, но май малко плащат. Моята е почти на 17, засега само като статист е участвала в няколко продукции. Ще търсим работа като промоутър за събота или неделя, по-щадящо ми се вижда от постоянна заетост през седмицата.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия