Доказана компания строи комплекс за тези, които обичат спокойствието и уединениетоАко си мечтаете за нов дом, който да е удобен, сигурен и качествено построен – "Uni Suites" е точното решение. Купувайки жилище в комплекса, ще си гарантирате невероятна гледка към Витоша, както и още две много важни неща: тишина и спокойствие – няма да чувате съседите непрекъснато и няма да ви се налага непрестанно да мислите къде да паркирате.

"Uni Suites" е затворен комплекс с две сгради и вътрешен двор, който е построен според най-високите стандарти в строителството и с материалите на най-добрите фирми. Архитектурата на комплекса е не просто модерна, а и създадена с усет към детайла. Всяка от двете сгради се състои от 8 двустайни и 8 тристайни апартамента. Пространството е разпределено функционално, а общите части са минимални. Във всяка сграда има по 2 пентхаус апартамента, които предоставят панорамна гледка и възможност за поставяне на градински мебели, за да се насладите максимално на свободното си време.

Качество

По време на строежа се спазват стриктно всички норми, както и предписанията за изпълнение на производителите. Разчита се само на висококачествени материали. Пример за такива са 12-сантиметрова изолация от Baumit и дограмата с тройни стъклопакети от Salamander.
В апартаментите се влага най-доброто. Един от най-големите плюсове е допълнителната подова изолация, която е нова за българския пазар. С допълнителни 5 см от EPS няма да чувате съседите си от горния етаж – нещо характерно за огромна част от новите апартаменти в последните години. Допълнителната изолация помага и за енергийната ефективност на апартаментите.Удобство

Бижуто "Uni Suites" се намира в южната част на квартал „Овча купел“ на метри от централния вход на Нов български университет.
Локацията е слънчева и приветлива, без високи сгради, които да пречат на гледката и да спират светлината. Наблизо се строи спирка на метрото, а останалата инфраструктура е модерна и удобна. Избирайки затворения комплекс, борбата за паркиране може да остане в миналото. "Uni Suites" не просто отговаря на всички изисквания за това колко да са гаражите и паркоместата – те са с 30 % повече. Всяка сграда има по 9 гаража, а комплексът разполага с подземен паркинг с 23 единични и 3 двойни гаража.
Вътрешният двор ще бъде озеленен с ниска и висока растителност. Там ще бъде разположена и модерна детска площадка.Сигурност

Затвореният комплекс е проектиран с малко апартаменти, за да се постигне максимално висока сигурност и уют. На всеки вход е монтирана модерна домофонна система с видео. Чрез нея се контролират както вратите към сградите, така и входът към двора и този към подземния гараж. Този вид система за сигурност разчита не на остарялата практика само с телефонна връзка, а на качествено изображение и ясен звук. Тя може да се използва както от апартамента, така и чрез безплатно приложение и интернет от всякакви смарт устройства.Гаранция

"Uni Suites" е най-новият проект на фирма „Рашидов“, която вече над 15 години реализира иновативни проекти в България.
Мотото на компанията е „Модерна архитектура, изпълнена с вкус към детайла, при стриктно спазване на съвременните норми на строителство“. Затова и проектите на „Рашидов“ са естетични и функционални, построени с мисъл за всеки, който търси новия си дом. Най-важната услуга, която фирмата предлага, е качеството, което съчетава с индивидуален подход и решения за всеки свой клиент.  

Строежът е в ход от месец май тази година и ще продължи две години.
Компанията предлага различни начини на плащане, които са съобразени с всеки, пожелал да има свой дом в "Uni Suites" или да инвестира в успешен строеж.
Апартаментите могат да бъдат лесно обзаведени заради правилните им форми и високата функционалност. Инвеститорите биха могли лесно да ги отдадат под наем заради перфектната локация до един от най-предпочитаните български университети и високия комфорт, който предполага типът на комплекса.
"Uni Suites" може да се превърне в уютен дом и сигурна инвестиция за всяко семейство!