Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ларингит-въпрос!

  • 239
  • 3
Здравейте, дъщеря ми /6г./ е с ларингит от няколко дни, кашлицата е ужасна, няма Т, храни се, има вече слабо сополи. Ходихме на пулмолог, предписа инхалации с Пулмикорт 3х2мл - 2 дни + 2х2мл - 2дни, също така физ. разтвор първия ден през час по 2мл. Имам следния въпрос след отваряне физ. разтвор колко време може да се дава и ако пулмолога не ми е казал дали мога да й правя и през другите дни по 2-3 пъти на ден инхалации, предполагам той е безвреден. Също така след и по време на инхалациите може ли да се пие вода, малката иска да пие и колко време след тях може да се храни. Очаквам да се подобри, макар че за 1 ден не виждам кой знае какъв напредък, доколкото четох ларингитът е доста упорито заболяване. Мерси предварително.
Виж целия пост
# 1
Какъв физиологичен разтвор ползвате - на дозички или банка? А нещо противоалергично изписа ли ви?
Виж целия пост
# 2
Здравейте, ползвам физиологичен на банка. Иначе нищо противоалергично не ни е изписала, не усещам голям напредък, освен че сякаш кашлицата стана леко влажна. Пулмоложката каза че до утре ще е по-добре, ще видим, ако продължи пак така ще я водя понеделник отново. Силно се надявам да се разминем с АБ, тя е жизнена, яде, играе...но тази кашлица е меко казано ужасна. Предполагам ларингита е упорито заболяване....и доста се чудя дали да не продължа да й правя инхалации с физ. разтвор, определено спира да кашля след вдишването му.
Виж целия пост
# 3
Ние сме правили доста инхалации с физиологичен разтвор, мисля че няма проблем. Но винаги при ларингит (имала е дъщеря ми няколко пъти) е пила противоалергично лекарство.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия