Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

💪"Игри на волята: България" - Тема 7 /13.10. - 20.10. 2019/

  • 33 971
  • 1 281

Анкета

На кого от "славяните" симпатизирате?

Опции:

# 1 275

Вече е добре Наско
Виж целия пост
# 1 276
Гласувах за Амелия - Мира.
Виж целия пост
# 1 277
Що се отнася до спойлера на промото /това е промо, показано официално по ТВ, защо спойлер?/ смятам, че специално на Анка думите се отнасят за Наско. Или за Александър.  Не за Юлиян. Но да видим.

По инерция го сложих в спойлер, че вече не знам кой как ще реагира, макар че това моето са си чисти спекулации от видяното промо.
Не става ясно за кого са предназначени думите на Анка, но то и няма много възможности с "той няма уважение към никого" - или за Юлиян, или за Насето, който им сипва с големия черпак на Гастонови (не че те не си го заслужават Laughing). А Юлиян и той се изнервя по време на играта от безсилието на някои "шушумиги" и в колибата им казва, че за нищо не стават.

Венцислава видях, че е на статичния пост в играта в понеделник. За славяните е Амелия. Венцислава предполагам е избрана като най-ниска от племето, защото за скачането в сламата се изисква височина, която при нея липсва.
Виж целия пост
# 1 278
Марешка ще бъде след малко в "Събуди се".Хайде пак: "Амелия много искаше тези пари, имаше нужда от тях. Аз така или иначе ще ги изкарам".

Татуировката не е временна.В началото ѝ съчувствах, но ми става все по-антипатична.
Виж целия пост
# 1 279
А, каза, че татуировките са истински...
Аз й вярвам, че може да изкара 200 000 - в крайна сметка, това е нищо за някои професии. Тапирът Виктор Николаев бил милионер - щом той може с безсмислената си работа, защо не и Марешка с моделството...
(Тапир не е мръсна дума, а животно, което много прилича в лицето на Виктор Николаев.)

Ето, че бракът й не е бил насила, а по любов - наистина е преувеличила във визитката си.
Виж целия пост
# 1 280
Кой Виктор Николаев? На сутрешния блок ли.
Виж целия пост
# 1 281
НОВА ТЕМА: https://www.bg-mamma.com/?topic=1150615.new#new
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия