Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Сключване на граждански брак

  • 394
  • 6
Здравейте, с приятелят ми сме в чужбина, но искаме декември, като се приберем да сключим граждански брак. Проблема е, че в сайта на общината прочетох, че 30 дни преди датата трябва да отидем и да занесем нужните документи. Нямаме възможност да сме там 30 дни по-рано, имате ли си на представа дали има някакъв друг начин?
Виж целия пост
# 1
Не е нужно лично да ги носите. Попитайте ги по телефона или имейл, ако имате възможност, но и друг може да ги занесе.
Виж целия пост
# 2
Искат и изследвания, които предварително трябва да направите и които отнемат време. Помислете и върху това!
Виж целия пост
# 3
Ние направихме изследванията и подадохме декларация в общината за един ден - този преди сватбата, нищо не е невъзможно.
Обадете се и попитайте по телефона, мисля, че просто трябва да запазите час и дата за самото подписване предварително, а останалите неща и седмица преди датата да занесете, не би трябвало да е проблем.
Виж целия пост
# 4
Сестра ми зимата без попълнени документи се ожени за 30мин. Бяха ѝ казали, че няма да стане, да отиде да си запише час зад хотел Родина. Отидохме там, започнаха да попълват някакви неща и се оказа, че може и веднага да се оженят, просто след това трябва да отидат на Кракра, да попълнят още някакви неща, да си платят и да занесат всичко зад Родина.
Зимата става явно по-лесно.
Иначе на нас за септември месец ни казаха точно 30 дни преди това да занесем всичко. Медицинското на мен ми до даде без изследвания, на мъжа ми личната искаше васерман само.
Виж целия пост
# 5
Ние се обадихме по телефона и си запазихме час. Като се върнахме, 2- 3 дни преди датата отидохме на място, на другия ден пак отидохме с подготвените документи. Нямаше проблеми, всичко беше добре организирано. Мили спомени.
Виж целия пост
# 6
Благодаря ви, ще звънна и аз и дано всичко е наред. Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия