Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Помощ! Изгубено куче!

  • 424
  • 9
Здравейте, моля за помощ всички мами тук, изгубихме кучето си и сме много тъжни. Ако някой от вас има куче, знаете, че това е все едно да си загубите детето. Проблемът е, че той е много болен и където и да е намерен може да  не оцелее.Ако може някой да помогне с информация или ако го е виждал някъде- да ни каже. Ще сме Ви много благодарни🙏🙏🙏
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10221044534962181&id=1207016908
Виж целия пост
# 1
Съжалявам за кучето, но мога да Ви уверя, че ако загубите детето и кучето през ума Ви няма да мине да търсите кучето, така че изобщо не е същото.
Виж целия пост
# 2
Писах и в друга тема. Имам 4 деца и 3 кучета и ги обичам безкрайно всички. И ще търся еднакво и дете, и куче. Дори ми се е случвало, защото кучето също е част от семейството. То не е предмет, че да го зачеркнем с лека ръка. Не е възможно да обичаш хората, а животните не. Или обратното.

Дано да се намери бързо кученцето! Не ползвам фейсбук и няма как да разпространя съобщението, но най-добре го пуснете във всички кучешки групи, както и в тези по квартали. Успех!
Виж целия пост
# 3
Много съжалявам за кученцето. Стискам палци да се намери по-бързо.

Видях съобщенията във ФБ.
Видях също, че е обявена и голяма награда за който го намери.
Може би е добре да ползвате и друг начин на масово осведомяване, освен нета. Възможно ли е кученцето да е попаднало в ръцете на някой по-неграмотен и по-неосведомен човек? /Роми, възрастни хора...

Разлепете съобщения със снимки в квартала, в който е изгубено, а също и по съседните квартали.

Другото ми предположение е, че не е прибрано от никого.
При това възнаграждение до сега сто пъти да го бяха върнали, ако са прочели.
Виж целия пост
# 4
Какво значи "той е много болен"? Какво му е на кучето? От колко дена е изгубено?
Виж целия пост
# 5
Къде е изгубено кученцето, град, квартал?  За тези, които нямат ФБ ще е от ползва информацията.
Тъй като не съм наясно, тези чипове не помагат ли за намирането на изгубени домашни любимци, за какво се поставят?
Виж целия пост
# 6
Чиповете не могат да се проследяват. Целта им е, когато някой намери изгубено куче, да го заведе при ветеринар и той да разчете чипа и така да открие собственика.
Обикновено ветеринарите предоставят на собствениците и медальончета с изписано името на ветеринарната клиника, в която се прави профилактика на кучето и телефон за контакт.
За съжаление, много хора не се възползват нито от чипирането, нито от поставянето на нашйник/нагръдник с медальон, а други не са запознати и дори да намерят изгубено куче не се сещат да го проверят за чип.
Виж целия пост
# 7
Споделих.
Дано да се намери кученцето! Praynig
Виж целия пост
# 8
Стана ми тъжно,къде ли се скита сега кученцето.Дано се намери скоро! Успех!
Виж целия пост
# 9
За моя изненада от ветеринарата клиника след ваксинация ми дадоха медальон с името на клиниката, идентификационен номер под който се води там и телефонен номер. Странно ми се стори и не съм го слагала на каишката. Но я вно е за такива случаи. Моето куче е дворно, но може би е възможно да избяга.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия