Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

  • 43 091
  • 1 633

Анкета

Мнението на кой участник в коментарното студио съвпада с Вашето?

Опции:

* Може да изберете максимум 2 опции.Световноизвестният колумбийски риалити формат Desafío /Предизвикателство/ стъпва за първи път на българска земя.

24 смели българи влизат в битка за надмощие, а победителят ще грабне голямата награда от 200 000 лева.

„Игри на волята“ е ново екстремно предизвикателство за зрителите на NOVA – едно вълнуващo състезание, което ще изпита ума, волята и физическата устойчивост на участниците. Снимките на мащабната продукция включват 10 локации, разкривайки красотата на родното Южно Черноморие /района на Лозенец, Царево и Ахтопол/ и мистиката на Странджа планина.

24. участници /на възраст от 20 до 39 години/ са разделени не на отбори, а на племена - траки, славяни и прабългари. В зависимост от представянето в отделните изпитания едните живеят в луксозна вила в Лозенец, другите са в малка рибарска хижа в близост до Ахтопол, а третите са на пустия плаж Листи без храна и подслон. Кой отбор къде да живее се решава в териториални битки в началото на всяка седмица. И докато едни тънат в лукс, други събират скакалци и рапани, с които са се хранят.  
 Ежедневието на участниците е непрекъснато състезание с времето и обстоятелствата, но в крайна сметка всеки ще получи това, което заслужава.Снимките започнаха на 18 юли и се очаква да завършат на 18 септември, когато вече ще бъдат излъчени първите епизоди. Екипът се състои от близо 150 души. Камерите, които следят всичко, са 13.Регламентът

В понеделник се води териториална битка. В нея се решава кой отбор ще живее в луксозната вила, кой в рибарската хижа и кой ще гладува на плажа.

Във вторник капитаните на отборите влизат в сблъсък помежду си. Победителят печели награди като храна и други неща, които липсват на съотборниците му.

В сряда са първите номинационни битки. В тях загубилият отбор трябва да избере човек, когото да изгони от племето.

В четвъртък са вторите елиминационни битки между другите два отбора. Загубилият номинира член за изгонване.

В петък двамата номинирани се състезават, а победеният си тръгва от "Игри на волята".Продуцентът Нико Тупарев:

Зрителите искат повече битки и обикновени хора

Скрит текст:
Направихме много сериозно проучване какво точно искат да гледат българските зрители. Резултатите показаха, че искат повече битки, обикновени хора и съдържанието да е за семейна аудитория. Така стигнахме до този формат - “Игри на волята”. Той е достатъчно интересен и сложен.

Всеки ден има битка и участниците живеят на три различни места с три различни стандарта на живот. За нас беше важно да е в България, за да се отличава и да е на морето. А и много българи знаят за Южното Черноморие, но не го познават. Иначе шоуто е правено на много места по света като Индия и Мадагаскар. Вариант също беше и Южна Америка, защото то е южноамерикански формат. Много се радвам обаче, че убедихме Nova да снимаме в България.

Снимачният процес е изключително тежък, тъй като всичко, което се прави за публиката, е много сложно като логистика и организация, защото снимаме на много различни места. Едно е мястото за битки, отделно има три локации, на които живеят участниците, и те трябва да се следят 24 часа.

Мисля, че ще има носталгия към Българското Черноморие, защото то си има своите плюсове. В Царево, Ахтопол, Варвара има много добри кръчми, хубави места за хранене, магазинчета. Този тип туризъм, който наричам неолинклузив, има голям потенциал у нас. Тук има и много готини хора. Eдно място се прави от хората.

Не разбирам обаче негативната кампания, която се появи срещу нас. Решихме да не отговаряме, но хората от екипа бяха разтърсени, тъй като смятаме, че правим нещо добро за България като показваме какви красиви места все още има. Да вземем например плажа Листи - само заради нас там през това лято е имало 100 пъти повече хора от минали години.
+

+


ВИЗИТКИ

Скрит текст:
ПРАБЪЛГАРИ

СЛАВЯНИ

ТРАКИ
Рубриката „Игри на волята: Студио“ ще се излъчва всеки петък от 22:00 ч. и ще прави обзор на битките през седмицата. Основни коментатори ще бъдат двама души със сериозен опит в оцеляването: Ваня Джаферович и Георги Милков.Благодарение на опита си, двамата ще правят анализ на ситуациите и ще бъдат своеобразен гид на зрителите за случилото се през седмицата. Освен коментарите си, те ще дават и своите прогнози за развръзките в шоуто – кой ще е капитан, кое племе къде ще живее, кои ще са номинирани и кой ще напусне надпреварата. Не на последно място, зрителите ще станат свидетели и на битката на коментаторите.  

Освен тях, всяка седмица ще има и двама гост–коментатори.   “Игри на волята: България" покани рибаря Бялото Мите да спаси участниците му от глад и мизерия. Останал без храна и удобства, единият от трите отбора в приключенското състезание вече обитава рибарска хижа, но няма никаква представа какво е да бъдеш рибар и най-вече - как това би ти помогнало да оцелееш в условията на тотални лишения.


Скрит текст:
Специалният гост на “Игри на волята" - рибарят с 54-годишен опит Димитър Иванов, по-известен като капитан Бялото Мите, е израснал в Ахтопол като седмо дете в семейството! “Бяхме бедни и за мен морето беше всичко. Още от дете започнах да ходя с рибарите и вече 54 години го газя това море. Бях толкова запален, че спях на морето и още оттогава ми излезе прякорът Бялото Мите... и така до ден днешен ме знаят всички“, споделя 66-годишният рибар.

На 16 години той постъпва в рибарското училище в Бургас – Техникумът по морски и океански риболов, след което става капитан и започва да обикаля света с кораби за риболов. “Във всички морета съм бил, над седем години обикалях из Африка, Америка и Европа. Няма да забравя 76-а година, защото тогава се ожених и веднага тръгнах по корабите", спомня си Бялото Мите.

Основната задача на рибаря и капитан в “Игри на волята: България" ще бъде да научи участниците как се лови риба. “Първото и най-важно нещо е да познават морето и ветровете и как да се предпазват от морските стихии и бури, чак след това да се качат на лодката и да ловят риба. Това се учи с много години и има рибари, които го знаят на теория, но на практика е друго. Това, което участниците ще научат от мен, ще им остане за цял живот!", споделя Димитър.


Официална страница

ФБ

Инстаграм

Виж целия пост
# 1
Виж целия пост
# 2
Благодаря за новата тема!

И аз в началото съчувствах на Марешка, а сега ми става все по-антипатична...

Не съм я гледала тази сутрин... какво е казала, че бракът й е по любов? Аз помня визитката й, в която казваше, че я е отвлякъл и насилвал ....... бях толкова шокирана. Как така сега е сменила версията си? Наистина ли???

Тя парите ясно, че може да ги изкара, но умните хора не се хвалят с това, не го коментират.. те си изкарват парите. Няма нужда да се коментира финансов успех, любов и ум... те си личат, ако ги има човек.
Виж целия пост
# 3

Не съм я гледала тази сутрин...

Заповядай: https://nova.bg/news/view/2019/05/25/251569/%D0%BD%D0%B8%D1%89%D … D0%BD%D0%BA%D0%B0
Виж целия пост
# 4
Благодаря за новата тема Simple Smile
Да, каза, че отвличането е било според обичая, а не истинско отвличане. Освен това, баща й е бил много добър човек и не я е накарал насила да се ожени, а тя сама го е пожелала.
Виж целия пост
# 5

Да, каза, че отвличането е било според обичая, а не истинско отвличане.

Откраднали са я, защото е била непълнолетна.

Много си противоречи Марешка, което ме навежда на мисълта, че доста неща съчинява, затова и не помни какво точно е казала.

Във формата каза, че не поддържа връзка с родителите си, сега каза, че се е чула с тях след излизането от предаването и им е казала, че много ѝ липсват. И тя им липсвала на тях, ама искали да си изтрие снимките от интернет. Пък тя нямало никога да ги изтрие, а само ще качва. Изпратили ѝ били /не каза кой/ снимка на сина ѝ. Той много приличал на нея.

Не я харесвам и това е.


В анкетата съм пропуснала да сложа отговор "Не харесвам никого". Няма да редактирам, защото ще се изтрият гласовете на гласувалите досега.
Виж целия пост
# 6
Благодаря за клипчето. Ами какво да се коментира.. съвсем нормално се е развила историята и ''любовта им'' , когато са били на 16 и не им дават да се целуват даже - женят се и започват да топлят вода в тенджера. Какво да стане друго.. само дето се е оказала на 18 с дете на ръка и цял един живот напред без перспектива.
Нито трябва да я съдим, нито да я разбираме.. просто е тъжно и жалко деца да се женят, защото са се влюбили.
Вярвам, че може да са били влюбени и пак да я насилва заради техните откачени мозъци, странни традиции и разбирания..
Виж целия пост
# 7
Лъже Марешка като цигане, каквато е... И очи върти като такава, и сплетничи и въобще е олицетворение на цигански манталитет. Не съм повярвала на сърцераздирателните и бръщолевения изобщо. Оказа се, че има защо.

Мерси за темата 🌺
Виж целия пост
# 8
По принцип тези от руските републики си лъжат доста и се нагаждат според ситуацията. На Маша не й личи белега от ухапването. Беше вляво
Виж целия пост
# 9
Благодаря за темата. В анкетата гласувах за Атанас.
Виж целия пост
# 10
Smileys,благодаря и аз за труда,който полагаш! bouquet

На Марешка явно не може да се вярва кое и колко е вярно.

Гласувах за Елена и Стефания.
Виж целия пост
# 11
Доколкото разбирам на Марешка родителите са доста заможни. Четох, че майка й се къпела в злато. Изстрадало е момичето, спор няма
Виж целия пост
# 12
Гласувах за Наско, но бих искала да спомена и близначките + Юлиян.
Виж целия пост
# 13
Като играчи - Юлиян и Наско. Първият е голям дразнител, но е най-подготвеният за тази игра. Ако спечели, ще е напълно заслужено. Наско е голяма шматка, забавлява ме. Simple Smile
Скрит текст:
Жалко, ако наистина напуска заради контузия. Така е по-гадно, отколкото да загубиш в игра.
Виж целия пост
# 14
Благодаря за темата Flowers Hibiscus
Бройте ми един глас в старата анкета за Амелия. Поредната ѝ хладнокръвна победа. Не я харесвали тъй като много говорела и била подробна. Твъре умна и самостоятелна им идва на 4-мата мозъка. То не е само: Браво Георгиос! Страхотен си Март!...
Като ги гледах как мигат и трудно вдяват какво им казва Марешка, си представих как бавно и трудно асимилират информацията - "Как да не номинираме Роберта, че тя е след една от вас. Още една номинаця и е тя! Ама какво ни казва тая жена? - ааааааа иска да се номинираме ние! Мъжете! Тя не е добре."" Е не можем да ти обещаем такова нещо" Smiley
А как ми се искаше да се окажат млади, умни и възпитани момчета.

Роберта според мен леко се изненада от думите на Амелия, защото нея няма нужда някой да ѝ казва това, което Амелия изброи. Тя така или иначе ги вижда правилно нещата, а с номинацията си на Март доказа, че няма страх, нито държи да се хареса. Номинира този който е слаб.

В новата анкета гласувам за Близначките.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия