Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Лежащи мами - 45

  • 25 897
  • 758
# 750
Днес ме изписаха. Доктора ме прегледа и каза, че плацентата ще се вдигне. А за серклаж ме вика да ме прегледа на 16.07. Питах тогава няма ли да е късно,каза не ,че съм щяла да съм в 19 г.с. не било късно ако се налага. Явно иска да ме наблюдава и да мина без ако може. Ще лежа и това е. Магнерот 3*2, утрогестан 2*2, и ношпа но аз нямам болки и мисля да не пия ношпа,нали размеквал шийката.? Какво мислите за ношпа да не пия? А и нямам да чукам на дърво контракции.
Виж целия пост
# 751
изгубен, не знам какво да те посъветвам, по-скоро питай доктора си, ако се колебаеш. Аз също не усещам контракции, но докторът ми ги вижда на ултразвука, при мен доведоха до скъсяване на шийка. Така че, това, че не усещаш, не значи, че няма някакво дразнене. Аз също съм без серклаж, на магнезий и но шпа. Успех 💕
Виж целия пост
# 752
Здравей! Супер, че са те изписали Simple Smile
Аз съм с конизация и при първата бременност имах серклаж. Сега при втората ме наблюдават от самото начало много внимателно, мерят я често и се консултират - АГ, с друг специалист и с морфолога. Казаха, че ще ме наблюдават и до 24 има време, т.е. дотогава може да се направи ако се скъси. Лежа от 16 г.с. , пия утрогестан 3×2, магнерот 3×2, но шпа от 16 г.с. до 30 г.с. 3×2, след това 3×1 , алеракт 2х1, както и (по моя преценка с одобрение на АГ): добавки - пробиотик, коластра, водорасли на аквасорс и цистон. 'Дето се вика - последният да затвори вратата. 😄 Това с размекването не е при всички и е на доста по-късен етап (след 28 г.с.) Според мен си пий всичко - но шпато, както и магнеротът и утрогестанът са изцяло в полза на шийката и против контракции. Нали ще те наблюдават по-често, ако трябва нещо да променят, ще го направят. Просто по-чести прегледи Simple Smile Всеки случай все пак е индивидуален и може би има други с друг опит, който да споделят. Важното е да имаш вяра на лекаря си!
Виж целия пост
# 753
Има ли някой , който да пусне нова тема? Аз не знам дали мога?
Благодаря .Може би тогава ще го попия то е два пъти по едно....но шпа.
Виж целия пост
# 754
И аз мислих да си го намаля на своя глава нош па-то, но доктора каза, че дори да не усещам... Имам леки контракции и е добре да го пия.
Виж целия пост
# 755
Моля пуснете нова тема.
Виж целия пост
# 756
Здравейте момичета!
Аз минах преглед днес за да изберем дата за секцио и доктора ме изненада, че ще е във вторник 🤪 И аз много се страхувам, защото тогава ще съм едва 36+1, но той твърди че всички ще е ок с малката. Толкова се притеснявам и дали тя ще е ок.. Минали сме и терапия с дексаметазон, но все пак ще е доста мъничка. За съжаление съм останала почти без вода и плацентата ми е стара.. (с тромбофилия съм и не ме подмина, но пък ме пожали).mommy видях че и ти милата си без вода, но съм сигурна че плацентата ти е хубава и ще удържиш фронта 😘
Късмет на всички бъдещи мами 😚
Виж целия пост
# 757
Здравейте , bebiflebi и аз съм със конизация , втора бременност. Първата до 38+ г.с.
Мен така искаха да ме следят със втората и да пробваме без серклаж не се съгласих , едва намерих лекар който да ми направи серклажа.
Вече съм 37 ма г.с , и лежането с второто беше мираж , имам принцеса на 3 годинки + и няма как просто. На Терапията ми е 2х2 утрогестан 4х2 магнерот и но шпа при нужда. Нямах никакви проблеми до сега. Е вече имам контракции подготвителни но си е време. Та съвета ми е не се съгласявайте да пробвате без серклаж ,той е за хубаво.
Виж целия пост
# 758
Пуснах нова тема.   https://m.bg-mamma.com/?topic=1230089.new#new   
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия