Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Образователен Говорилник v.1.0.1.

  • 11 904
  • 738
# 735
Ох, и на мен ми стана безумно смешно. Щото мога съвсем конкретно да коментирам темата повдигната от Ежко, само че не съм от административния персонал, подготвящ офертите (no offense колеги, вие си знаете, че нищо не разбирате и знаете кои са факторите при оферирането и “експертните становища”) Ежко, май нямате нито един спечелен търг, или бъркам? Ще разпитам. (Ако бях селс изречението ми щеше да бъде без “май”, “бъркам” и “ще разпитам”)
Виж целия пост
# 736
Ежко, удобно пропусна думичката Европа в моя пост.
Като "Украина, це Еуропа" (И България също)?
Коя Европа? UK&I, Германия, Италия?
Стандартни общи условия за корпоративни клиенти (където и да било)?
Майтапчия.

Щото мога съвсем конкретно да коментирам темата повдигната от Ежко, само че не съм от административния персонал, подготвящ офертите (no offense колеги, вие си знаете, че нищо не разбирате и знаете кои са факторите при оферирането и “експертните становища”) Ежко, май нямате нито един спечелен търг, или бъркам?

Бъркаш.
Виж целия пост
# 737
А, Ежко баш Тинки може да говори. Щото тяхната фирма е по-навътре със застрахователния бизнес. Аз вече съм вън от този бизнес. Но скоро бях пряк свидетел на внедряването на SAP. Мога да ти кажа, че баш подобни на твоите докладчета създадоха най-големи проблеми на мъжа ми. Та накрая седнаха няколко нощи да работят заедно с екипа на терен.

А и тримата знаем, че спечелването на търг има и едни други страни и интереси. Wink

Ежко, например Австрия. Как ти се струва? Или Германия. Като компании част от групи с този произход. Спри се вече, че много се излагаш.
Виж целия пост
# 738
Нова тема, май френдс:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1154754.new#new
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия