Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Коледа 2019

  • 87 873
  • 1 560
# 240
Вашите пънчета са разкош Heart Eyes И аз се каня да правя тази година:)
И да питам tani_sz как е направила гъбките?
Виж целия пост
# 241
Вашите пънчета са разкош Heart Eyes И аз се каня да правя тази година:)
И да питам tani_sz как е направила гъбките?
Благодаря, Мира! Гъбките ги правих от смес за целувки,  с пош ги шприцовах и ги лепих  с разтопен шоколад.
Виж целия пост
# 242
И аз го правя по рецептата на Люси и много се хареса 😊


Леле, направо се засрамих от мойте пънче!
Браво! Твоето е съвършено! Красота!

Biserka_a, много благодаря 😘, но и твоето пънче е чудесно, аз просто имах свободно време да си поиграя с украсата, защото бях в майчинство. Тази година едва ли ще се вихря  толкова в кухнята 😀
Виж целия пост
# 243
Аз по тази и е много много вкусно!!!!!!!
https://www.google.com/amp/s/www.kulinarno-joana.com/2008/12/buche-de-noel/amp/
Виж целия пост
# 244
A.J_2a, как декорирате бисквитките с трансферно фолио? Потърсих информация за него, но върху тези, които открих се изсипва шоколад.
Аз също не харесвам красивите декорации, които развалят бисквитите. Използвам само шоколад.

Тази година ще направя бисквити с брашно от лимец, може и някакви с оризово или с други безглутенови брашна. Даже си мисля да не правя никакви с бяло брашно и бяла захар. Ще направя разни сурови бонбони. Но ще бъда скромна. Миналата година не харесах половината, от това което правих, да не кажа всичко. Може би защото съм отвикнала с вкуса на бялото брашно и захар. Само меденките одобрих, нито рохлички, нито напукани сладки, нито линцери. Другите ги харесаха, явно проблема е в мен.
Виж целия пост
# 245
И аз да се поФаля с моите сладки от миналата година и пънчето  Simple Smile Правих го по рецептата на Люси:
http://lussisworldofartcraft.blogspot.com/2015/12/buche-de-noel- … mas-log-cake.html











Виж целия пост
# 246
Невероятни са, Ева !
Виш пилотаж е това!
Виж целия пост
# 247
Трансферното не ставало за меденки, само за шоколад ми обясниха от кукибуки.
Виж целия пост
# 248
rovaru,
За съжаление аз не съм запозната с трансферното фолио, дори не знам, каква е техниката. Единствено с фондановата и оризовата принт хартия съм работила. Някоя друга дама, дано се включи с насоки, че и мен ме заинтригува техниката за този вид декориране. Подсетихте ме, като споменахте за оризовото брашно, преди време бях попаднала на невероятна рецепта за бисквитки с него, ще взе ма да я потърся. Ако имате рецепта с оризово брашно, моля споделете, предполагам много от следящите темата, ще ѝ се зарадват Simple Smile
Виж целия пост
# 249
Трансферното фолио си е за шоколад. Маже се сладката с шоколад и отгоре се слага трансферно фолио, което предварително е нарязано горе-долу с формата на сладката като леко се притиска да залепне хубаво. Оставя се да се втвърди шоколада много хубаво и после се отлепя фолиото. И меденки, и маслени сладки съм правила по този начин.
Виж целия пост
# 250
Днес ходих в Икеа и съвсем случайно намерих марципан там. И то на щанда с коледните украси и формичките за курабийки.
Виж целия пост
# 251
A.J_2a, извинете, 2в1 е писала за фолиото Grin!
2в1, благодаря!
Виж целия пост
# 252
И аз да покажа от моите сладки:







А ето го и коледния пудинг:





Виж целия пост
# 253
rovaru,
 ............Ако имате рецепта с оризово брашно, моля споделете, предполагам много от следящите темата, ще ѝ се зарадват Simple Smile
https://cookwithmarcheva.blogspot.com/2019/11/blog-post_856.html
Нямам никакъв спомен какви са на вкус, като ги гледам на външен вид са прилични.

Тук, в тази тема, да не влизаш, красота до красота.... Shocked chef Simple Smile
Виж целия пост
# 254
Първи опит за напуканите сладки. Струва ми се, че се получиха малко сухички, но хем бързах да пробвам, хем не знам дали не е това замисълът.

Важното е, че си имах помощничка. 🥰
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия