Обвързани с МЪЖ ОВЕН - 2

  • 34 076
  • 471
Ще успеем ли да разгадаем и опитомим мъжа Овен
или ще изгорим в огъня му ???

Какъв е мъжът Овен?
Добър, любвеобилен и весел или егоист, сприхав и киселяк?

Виж целия пост
# 1
Аз ли съм първа?   Smiley
Моят Овен-чо е добър, любвеобилен и весел.И дано си остане все такъв....че казват, с напредването на годините лошите черти добиват все по-.....заплашителни размери.

Благодаря за темата!   Two Hearts
Виж целия пост
# 2
Хахаха
Тема номер 2.
Толкова ли са страшни тези овни
Виж целия пост
# 3
И аз съм тук.

ralitsa_bv, не са страшни, но определено си имат своите... особености.
Виж целия пост
# 4
Не са страшни, но не е скучно с тях.

Благодаря за темата! Heart
Виж целия пост
# 5
Здравейте всички Овенски половинки, одавна ви чета и сега и аз да се включа, вече в по-напреднала връзка с Овен. Моето рогато за сега е спокойно, любвеобилно,не е по-изблиците и скандалите-за сега. Минали са едва 3 год. Ще видим за напред.
Преди години пак имах взимане даване с Овен беше доста по-голям от мен и пак не беше избухлив. Може би на такива попадам.🤔Аз не търпя скандали, ревности и ограничения( Стрелец)
Виж целия пост
# 6
На мен пък ми харесва, че когато стане скарване, той винаги пръв прави стъпката за разсейване на облаците, и добре, че е такъв, понеже аз съм склонна иначе да мълча и да си държа яда с дни докато не се изговори въпроса. От него се уча да оставям да ми минава по-бързо и да приемам веднага подадената ръка. Единственият минус за мен е склонността му към избухване, но товя се случва рядко и признавам си, когато доста съм го била предизвикала с ината си. Но е за кратко и отново той е способният да направи помирението. Така че за мен плюсовете им са повече, и това, че не е скучно, хич не е на последно място. Simple Smile Да не говорим за интересните хрумвания за романтични изненади без повод!
Виж целия пост
# 7
О, да, както лесно избухва, така и лесно му минава. Даже понякога ми идва прекалено лесно. На мен още не ми е минало, а той вече ме прегръща и целува, и се лигави. Като малките деца. Но пък наистина, ако беше като мен, способен да си мълчи с дни, щеше да е доста тегаво ежедневие.
Виж целия пост
# 8
Хаха, да. Или се прибира след като сме скарани или ми звънва по тел.и говооори едно весело, все едно няма нищо и даже се чуди защо аз не съм така... Алооо не помниш ли, че се карахме!... Grinning Но по-добре да сме различни и да се допълваме, че наистина ако двамата млъкнем с дни, ще е страшно.
Виж целия пост
# 9
И аз съм тук.

ralitsa_bv, не са страшни, но определено си имат своите... особености.
Имам 3 у нас ... добре ги познавам
Виж целия пост
# 10
Ние не сме имали повод да се караме. Наистина бързо му минават дребните сръдни. То и аз принципно се старая да не се вживявам за глупости и гледам на момента да се избистри каквото има.

Но не бих издържала някой да мята л@*но по вентилатора и след 5 минути хахо-хихи. Най-малкото е неуважително и несериозно спрямо другия. Щом за нула време ти е минало - значи не ти е било важно/сериозно. Тогава защо си допуснал да развалиш настроението на другия?! Дано не ми идва до главата Trollface
Виж целия пост
# 11
Аз и половинката ми сме овни, и много често се караме. И двамата сме големи инати, то мога да кажа, че и на двамата бързо ни минава, но като цяло повечето пъти аз правя първата крачка към сдобряването.
Виж целия пост
# 12
Темата е за “обвързани” с Овен, но аз много харесвам мъжките представители на тази зодия, даже един такъв ми е на профилната снимка. Велик! Както и да е. За тази избухливост, за която ми говорите, не съм срещала Овен да я проявява към жена, а по-скоро към съперници, други мъже, във всичко евентуални конкуренти. Аз се разбирам с Овен идеално. С изключение, че понякога не се задълбочават, са много добри и честни хора. Най-добрият ми приятел мъж е Овен  и за 5 години, които сме прекарали на един чин само с тъпи шеги понякога ме е ядосвал, защото не знае кога да спре. Но е много спокоен човечец освен ако наистина не го предизвикаш. Аз повече се ядосвам за глупости. Най-добрата ми приятелка също е Овен е тя вече е рогато отвсякъде.
Виж целия пост
# 13
Ще се хопна в темата да ви следя и тихичко да си страдам.
Точно в момента имам болезнена нужда от присъствието му.
Виж целия пост
# 14
Аз и половинката ми сме овни, и много често се караме. И двамата сме големи инати, то мога да кажа, че и на двамата бързо ни минава, но като цяло повечето пъти аз правя първата крачка към сдобряването.

При нас е същото. И двамата сме овни. И аз така обикновено правя първата крачка към сдобряването.
И не е точно да се караме, а по-скоро си говорим на висок глас!!!

yanaislavi99, не знам дали си била обвързана с мъж Овен и за колко време е било. Трябва да ти кажа, че отстрани всички ги мислят едва ли не за ангели тия овни. В отношения с приятели, познати, близки - те са просто съвсем различни и нямат нищо общо с това, което са способни да покажат в отношенията с партньора си на моменти. Абсолютно никога ММ не си е позволявал да избухне пред други хора.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия