Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Звездни компромати - ноември

  • 83 209
  • 891
Виж целия пост
# 1
Скрит текст:
Родена Норма Джийн Мортенсън на 1 юни 1926 година.
Майка ѝ Гладис Бейкър е била психически и финансово нестабилна, затова до 7-мата си година бъдещата звезда е живяла в различни приемни домове, докато майката се лекувала. Мерилин е била и в сиропиталището на Лос Анджелис.Накрая най-добрата приятелка на Гладис – Грейс Макий успяла да ѝ стане настойник. Точно тогава обаче се налага тя и мъжът ѝ да заминат за Източното крайбрежие и не са могли да вземат момичето със себе си. Мерилин, току що навършила 16 години, се жени за съседа на майка ѝ - Джеймс Дохърти, за да избегне още приемни домове и сиропиталища.


Скрит текст:
Родена Никол Камил Есковедо. Баща и е музикант от групата на Лайнъл, а майка й - негова фенка. Родителите нямали финансовата възможност да отглеждат Никол, а тогавашната му жена на Л. Ричи - Бренда се е опитвала неуспешно да забременее. Няколко години семейство Ричи се грижели за малкото момиче, а на 9 години  бива официално осиновена. Никол не успява да приеме безрезервно Бренда(или пък тя - нея), но с приемния си баща е много близка.

Скрит текст:
Роден през 1955 година, родителите му са били студенти – сириеца Абдула Джанджали и американката Джоан Симпсън. Няколко седмици след раждането му, те разбират, че не могат да се грижат да него и е бил оставен за осиновяване. Майката - Джоана - е имала единствено условие осиновителите да са висшисти. Пол и Клара Джобс от Сан Франсиско не са такива, но обещават, че детето ще учи в университет. Така Стив попада в среда на любов и разбирателство.
Скрит текст:
Биологичните му родители след време се събират отново и имат момиче - Мона. С нея Стив е имал топли взаимоотношения.

Стив е мразил да наричат Пол и Клара "осиновители", той ги признава за свои истински родители.
Най-странното, че на самият Стив (на същата възраст, на която го е родила майка му - 23 години) също му се ражда извънбрачна дъщеря - Лиза Бренън Джобс, която той дълги години отказва да признае.

С баща си, Пол, който му дава любовта към техниката.

Скрит текст:
Роден като Ерик Марлон Бишъп в Тексас. Малко след раждането майка му го изоставя, а негови приемни родители стават Марк и Естер Мари Тали, същите, които преди време са осиновили биологичната му майка. Израснал е в афроамерикански квартал, но в дома им е имало голяма библиотека и той от малък започва да чете. Баба му оказва най-голямо влияние върху изграждането му като личност. Тя го научава да свири на пиано, да разбира и обича киното, музиката и изкуството въобще, но въпреки това и спорта заема голяма част от свободното му време.

Приемният му баща умира, когато той е само на 17 години, с приемната си майка не се разбира твърде добре.
На снимката е с биологичната си майка, която даже известно време живее в дома му.


Скрит текст:
Осиновен е от баба си и дядо си по майчина линия, когато е бил много малък. До късна възраст Джак е убеден, че това са родителите му, а Джун Френсиз Никълсън е негова сестра. Едва на 37 години той разбира истината - по-голямата му сестра всъщност не му е сестра, а родна майка, която го е родила на 19 години. Кой е баща му, така и до днес не се знае.
Аналогична е историята и при Ерик Клептън.

Скрит текст:
Роден е в Ливърпул, както знаете. Родителите му Джулия Стенли и Алфред Ленън се разделят скоро след раждането му. Джон е на около 4 годинки, когато майка му намира нов мъж до себе си, и момчето е отгледано от сестра й Мими, която е била бездетна. Лелята е възпитавала племенника си доста строго, не одобрява влечението му към музиката, така че бъдещата звезда намира опора и разбиране в чичо си Джордж.  
След смъртта му през 1955 г, Джон намира майка си и се сближава с нея. Именно майка му е тази, която купува първата му китара Истински шок за младия мъж е било, когато и родната му майка загива нелепо през 1958 г - на пешеходна пътека е ударена фатално от колата на полицейски началник.
Поговаря се, че не случайно обсъждайки снимка за албума "Аби Роуд" се ражда идеята за пешеходна пътека и на тази знаменита обложка не фигурира нито името на групата, нито заглавие.

С родната си майка - Джулия.

Скрит текст:
Родена през 1965 година. Малко след като се ражда нейните родители се развеждат и тя остава на грижите единствено на майка си. Когато е 4-годишна, майката на Кристин се омъжва повторно – за университетския преподавател Кейт Дейвис, който я осиновява. Скоро се появяват още три дъщерички в семейството, но явно Кристин не се е чувствала много добре, щом още от 14 годишна започва да злоупотребява с алкохола. Днес пие само кафе и вода.
По ирония на съдбата, тъй като се оказва, че не може да има собствени деца, през 2011 година Кристин осинови момиченце, което нарича Джема Роуз Дейвис.

Скрит текст:
Реймънд Лиота е дете на италианец, а майка му е с шотландски и ирландски корени. Двамата го дават за осиновяване, когато Рей е на 6 месеца. Приемните му родители са Мери и Алфред Лиота, а скоро след взимането на Реймънд, семейството осиновява и момиченце – Линда. Лиота е споменавал в интервюта, че един от първите му спомени е как заедно с майка му и баща му отиват да вземат Линда от дома за сираци. Тогава Рей е на 3 години.  
Скрит текст:
Милиардера Роман Абрамович остава без майка си Ирина, когато е едва на годинка. Баща му си отива от този свят, когато момченцето е едва на 3 години, при брутална трудова злополука - бетонна плоча пада от крана...
Чичо му (брата на баща му) Лайб го приема в дома си в Коми до 7 клас, след това Роман се мести в Москва, при другия си чичо, където завършва образованието си - средно и висше.

Скрит текст:
На 11 години разбрала, че е осиновена.
„Всичко стана много случайно. Подхвърли ми го едно момче, докато играехме футбол... Осиновена съм в деня на раждането на брат ми. Така че двамата вървим заедно" разказва Камелия Тодорова.
Вместо да се озлоби срещу родителите си, тя се наплакала, а после почувствала, че обича осиновителя си още по-силно. За биологичния си баща никога не се поинтересувала, за нея той не съществувал, фамилията Тодорова тя получава от осиновителя си, както и финото чувство към музиката.

Скрит текст:
Митко е извънбрачно дете, роден е в Русе, осиновен от бездетната леля на биологичната му майка. Тя е била от богаташката фамилия Братя Маринови, но в живота на детето винаги е липсвала мъжката фигура. Той е възпитан да цени високо изкуството и културата.
Срещнал е родния си баща в Русе, един-единствен път и с помощта на приятели, но възрастният човек не пожелава да поддържа връзка с него.


Виж целия пост
# 2
Радика, благодаря за новата тема, за труда и времето, което отделяш за нея и нас!
Намирам твоята всеотдайност достойна за адмирации!
Виж целия пост
# 3
Благодаря и аз. Честит ни ноември и нова тема.
Изскочи ми Вихра и дъщеря й. Тя много пораснала, тийн отвсякъде.
https://scontent.fsof8-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/73349369_3010456 … 4&oe=5E558BEA
Виж целия пост
# 4
На вихра очилата са ѝ малки
Виж целия пост
# 5
Благодаря за темата, от нея се убеждавам, че винаги миналото застига човек, колкото и да си мисли, че го е скрил..
Виж целия пост
# 6
Ето ви Теодора Бургазлиева без фотошоп ;
Виж целия пост
# 7
Бебета ли са й още децата, имам чувството, че поне преди година се родиха.
Виж целия пост
# 8
Бургазлиева наистина е хубава без фотошоп.
Виж целия пост
# 9
Бургазлиева за американец ли е омъжена?
Страхотни дечица.

Ехее колко е пораснала дъщерята на Вихра.

Благодаря за темата. 😍
Виж целия пост
# 10
Благодаря за темата Heart
Двойки с голяма разлика във възрастта:
Бионсе и Джей Зи- 12 години https://media.familyminded.com/1f/0c/1f0c0d2c45614bb38e53cdcfdb8d997a.jpg

Прианка и Ник -11 години, тя е ппо -възрастната https://media.familyminded.com/46/eb/46eb22bf9ac74af49525513d640ad531.jpg

Елън и Порша https://media.familyminded.com/96/0f/960f833ed7d541c6b5503b03d68b70a9.jpg 15 години

Матю и Камила https://media.familyminded.com/73/d7/73d7027663994cfe922220e605d9a888.jpg 13 години

Катрин Зита Джоунс и Майкъл Дъглас 25 години  https://media.familyminded.com/35/1a/351a4612ce904b39843f8f15c7472be5.jpg

Калиста и Харисън Форд- 22 години https://media.familyminded.com/98/45/98453b31e0cb432a813c73cb3df2382e.jpg

Алек Болдуин и Хилария https://media.familyminded.com/08/42/084233fb42324b70be62d01eb238615e.jpg 26 години

Джейсън Стейтъм и Роузи  20 години https://media.familyminded.com/63/f1/63f1d474ae814ab39ecfc94341b527ed.jpg

Уорън Бийти и Анет Бенинг 21 години https://media.familyminded.com/eb/79/eb79b84661f14e9cbb9f0f7a457f2884.jpg
Виж целия пост
# 11
Продължавам да се чудя на любовта на Катрин и Майкъл Дъглас😊
Виж целия пост
# 12
Страхотна тема, хареса ми да прочета за осиновените деца.
Виж целия пост
# 13
Много хубава тема, благодаря!
Чудесна е без грим Теди Бургазлиева.
Виж целия пост
# 14
Евгения Джаферович:
https://www.instagram.com/p/B4SqvLTh00U/

Джей Ло и децата:
https://www.instagram.com/p/B4SFDHWFGlS/

Цветелина на Криско, възстановена след раждането:
https://www.instagram.com/p/B4SXvCYAqsz/

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия