Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

  • 46 146
  • 1 716

Анкета

Кой ще победи?

Опции:Световноизвестният колумбийски риалити формат Desafío /Предизвикателство/ стъпва за първи път на българска земя.

24 смели българи влизат в битка за надмощие, а победителят ще грабне голямата награда от 200 000 лева.

„Игри на волята“ е ново екстремно предизвикателство за зрителите на NOVA – едно вълнуващo състезание, което ще изпита ума, волята и физическата устойчивост на участниците. Снимките на мащабната продукция включват 10 локации, разкривайки красотата на родното Южно Черноморие /района на Лозенец, Царево и Ахтопол/ и мистиката на Странджа планина.

24. участници /на възраст от 20 до 39 години/ са разделени не на отбори, а на племена - траки, славяни и прабългари. В зависимост от представянето в отделните изпитания едните живеят в луксозна вила в Лозенец, другите са в малка рибарска хижа в близост до Ахтопол, а третите са на пустия плаж Листи без храна и подслон. Кой отбор къде да живее се решава в териториални битки в началото на всяка седмица. И докато едни тънат в лукс, други събират скакалци и рапани, с които са се хранят.  
 Ежедневието на участниците е непрекъснато състезание с времето и обстоятелствата, но в крайна сметка всеки ще получи това, което заслужава.Снимките започнаха на 18 юли и се очаква да завършат на 18 септември, когато вече ще бъдат излъчени първите епизоди. Екипът се състои от близо 150 души. Камерите, които следят всичко, са 13.Регламентът

В понеделник се води териториална битка. В нея се решава кой отбор ще живее в луксозната вила, кой в рибарската хижа и кой ще гладува на плажа.

Във вторник капитаните на отборите влизат в сблъсък помежду си. Победителят печели награди като храна и други неща, които липсват на съотборниците му.

В сряда са първите номинационни битки. В тях загубилият отбор трябва да избере човек, когото да изгони от племето.

В четвъртък са вторите елиминационни битки между другите два отбора. Загубилият номинира член за изгонване.

В петък двамата номинирани се състезават, а победеният си тръгва от "Игри на волята".Продуцентът Нико Тупарев:

Зрителите искат повече битки и обикновени хора

Скрит текст:
Направихме много сериозно проучване какво точно искат да гледат българските зрители. Резултатите показаха, че искат повече битки, обикновени хора и съдържанието да е за семейна аудитория. Така стигнахме до този формат - “Игри на волята”. Той е достатъчно интересен и сложен.

Всеки ден има битка и участниците живеят на три различни места с три различни стандарта на живот. За нас беше важно да е в България, за да се отличава и да е на морето. А и много българи знаят за Южното Черноморие, но не го познават. Иначе шоуто е правено на много места по света като Индия и Мадагаскар. Вариант също беше и Южна Америка, защото то е южноамерикански формат. Много се радвам обаче, че убедихме Nova да снимаме в България.

Снимачният процес е изключително тежък, тъй като всичко, което се прави за публиката, е много сложно като логистика и организация, защото снимаме на много различни места. Едно е мястото за битки, отделно има три локации, на които живеят участниците, и те трябва да се следят 24 часа.

Мисля, че ще има носталгия към Българското Черноморие, защото то си има своите плюсове. В Царево, Ахтопол, Варвара има много добри кръчми, хубави места за хранене, магазинчета. Този тип туризъм, който наричам неолинклузив, има голям потенциал у нас. Тук има и много готини хора. Eдно място се прави от хората.

Не разбирам обаче негативната кампания, която се появи срещу нас. Решихме да не отговаряме, но хората от екипа бяха разтърсени, тъй като смятаме, че правим нещо добро за България като показваме какви красиви места все още има. Да вземем например плажа Листи - само заради нас там през това лято е имало 100 пъти повече хора от минали години.
+

+


ВИЗИТКИ

Скрит текст:
ПРАБЪЛГАРИ

СЛАВЯНИ

ТРАКИ
Рубриката „Игри на волята: Студио“ ще се излъчва всеки петък от 22:00 ч. и ще прави обзор на битките през седмицата. Основни коментатори ще бъдат двама души със сериозен опит в оцеляването: Ваня Джаферович и Георги Милков.Благодарение на опита си, двамата ще правят анализ на ситуациите и ще бъдат своеобразен гид на зрителите за случилото се през седмицата. Освен коментарите си, те ще дават и своите прогнози за развръзките в шоуто – кой ще е капитан, кое племе къде ще живее, кои ще са номинирани и кой ще напусне надпреварата. Не на последно място, зрителите ще станат свидетели и на битката на коментаторите.  

Освен тях, всяка седмица ще има и двама гост–коментатори.   “Игри на волята: България" покани рибаря Бялото Мите да спаси участниците му от глад и мизерия. Останал без храна и удобства, единият от трите отбора в приключенското състезание вече обитава рибарска хижа, но няма никаква представа какво е да бъдеш рибар и най-вече - как това би ти помогнало да оцелееш в условията на тотални лишения.


Скрит текст:
Специалният гост на “Игри на волята" - рибарят с 54-годишен опит Димитър Иванов, по-известен като капитан Бялото Мите, е израснал в Ахтопол като седмо дете в семейството! “Бяхме бедни и за мен морето беше всичко. Още от дете започнах да ходя с рибарите и вече 54 години го газя това море. Бях толкова запален, че спях на морето и още оттогава ми излезе прякорът Бялото Мите... и така до ден днешен ме знаят всички“, споделя 66-годишният рибар.

На 16 години той постъпва в рибарското училище в Бургас – Техникумът по морски и океански риболов, след което става капитан и започва да обикаля света с кораби за риболов. “Във всички морета съм бил, над седем години обикалях из Африка, Америка и Европа. Няма да забравя 76-а година, защото тогава се ожених и веднага тръгнах по корабите", спомня си Бялото Мите.

Основната задача на рибаря и капитан в “Игри на волята: България" ще бъде да научи участниците как се лови риба. “Първото и най-важно нещо е да познават морето и ветровете и как да се предпазват от морските стихии и бури, чак след това да се качат на лодката и да ловят риба. Това се учи с много години и има рибари, които го знаят на теория, но на практика е друго. Това, което участниците ще научат от мен, ще им остане за цял живот!", споделя Димитър.


Официална страница

ФБ

Инстаграм

Виж целия пост
# 1
Ха! Първа съм!

Юлиян ми става все по-симпатичен особено откакто е навън. Искрен е. Марешка е абсолютна простакеса, мислех че коментарите под снимките си, с които отговаря на феновете са плод на емоцията след излизането (гледането на епизодите), но явно си е зле възпитана.
Виж целия пост
# 2
Юлиян навън? 
-  че те всички са навън от 14 септември и коментират къде ли не из нета.
Виж целия пост
# 3
Благодаря за новата тема, Смайли! bouquet
Вчера някой спомена, че Юлиян е със жълт екип на славянин.
Днес хванах промото- просто е облечен в негов си жълт потник, с разни надписи отпред.
Виж целия пост
# 4
И аз се включвам.Нямам търпение за териториалната
Виж целия пост
# 5
Юлиян навън? 
-  че те всички са навън от 14 септември и коментират къде ли не из нета.

Да, и ми е все по-симпатичен откакто му гледам лайфове и коментари. В началото не коментираше почти нищо из нета.
Виж целия пост
# 6
Не мога да харесам Юлиян.
Виж целия пост
# 7
Привет! Благодаря за темата. Не ми се струва редно да обсъждаме кой и гледа децата на Амелия. И други участници имат деца, родители. За всички ли ще питаме? Хубав ден ви желая!
Виж целия пост
# 8
Относно Амелия и децата, гледах ѝ част от лайфа. Каза, че голямото си го е гледал бащата и сега като има нужда, а бебето баща му и леля ѝ докато той е на работа.
Всичко е нормално за мен, тъкмо бащите са видели какво е да си отговорен 24 часа на ден.
Виж целия пост
# 9
Благодаря за темата Simple Smile

И аз не харесвам Юлиян, но ми е забавен, понякога и ми харесва, че не е лицемерен, като някои други. В сравнение с Весо ми харесва. Категорично не искам Весо да победи, ако ме разбирате (т.е. бих платила, за да не победи той).
Виж целия пост
# 10
Честно казано, коментарите в темата са ми много по-интересни от самото предаване. Страхотни сте. bouquet
Като цяло, от всички участници Юлиян ми е най-интересен. Не ме остави безразлична през цялото предаване. Първо много ме дразнеше, сега пък някои от постъпките му ми харесват и започва да ми става симпатичен, особено ако го сравнявам с останалите... как ги наричате - мишки.

Ще има ли нова анкета?
Виж целия пост
# 11
Юлиян ми харесва от няма на къде. В ставнение с другите мъжки персонажи в предаването. Не съм сигурна дали навън, като човек би ми харесал. Пламен не ми харесва, много се пази от конфликти, а иначе пред камерата говори. Не застава твърдо в някоя позиция (пред хората), на където го отвее вятъра е. Добата и балерините са ясни.
Виж целия пост
# 12
Леле, хора... колко приятен и внимателен човек е Веско! Учтив, джентълмен, просто чудо. Даже му казах, че е прекрасен като слязох пред нас от колата. Остави ме пред вкъщи и дума не даде да се издума да ме закара просто "до някъде". Даже цигара запали едва като слязох от колата! А на мен пък така ми се пушеше, че чак ме хвана яд, че не го направи по-рано, щях и аз да пуша.
Пожела ми приятна вечер и до скоро, и тръгна.
И тогава аз се събудих. 😂😂😂
Полудех... 😝🤐

Мерси за темата! 🌞🌺
Виж целия пост
# 13
Не мога да харесам Юлиян.
Аз също. За мен е отвратителен човек и не ми се иска човек като него да спечели формата. Не става въпрос за 200-те хиляди лева. От тук нататък, ако ще бебе-китче да спаси с голи ръце, няма начин да го харесам, камо ли да го подкрепям. 
Smileys, благодаря за новата тема и за труда и времето, които отделяш за нея. Flowers Hibiscus Hug
Виж целия пост
# 14
Е а добре дошла в отбора Calabaza😂
Аз като ви казвам, че няма за кого да стискам палци си мислите, че майтап си правя. 😂 Суша, суша та дрънка!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия