Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Пулпит?

  • 6 787
  • 8
Здравейте! В началото на годината ми лекуваха мъдрец. Зъболекарката каза, че било пулпит и уж извади всички нерви. Сега обаче пак започна да ме боли. Мисля, че болката е същата. Всеки ден ме заболява и обикновено ми минава след почивка и може би в определена поза. Болката я усещам по вътрешната страна на челюстта и в слепоочието. Преди малко ми беше минала, защото си почивах малко с детето, но сега пак я усещам. Възможни ли е пак да е пулпит?
Виж целия пост
# 1
Ако са извадени всички нерви не би трябвало да има болка.Все пак това е умъртвен зъб.Най-добре си направете снимка и отидете при друг зъболекар.Мъдреците почти винаги са проблемни и много често се вадят,а не се лекуват.
Виж целия пост
# 2
А мога ли направо да отида да си направя снимка или трябва зъболекар да ми я назначи?
Виж целия пост
# 3
Можеш.Аз винаги първо си правя снимка и тогава отивам при зъболекарката ми.Така или иначе пак ще те прати.
Виж целия пост
# 4
Благодаря, Деси!
Виж целия пост
# 5
Да не би да имате гранулом ?
Ако не са почистени и запълнени добре каналите е възможно.Аз имах същия проблем ,но не с мъдрец и се оказа гранулом.
Виж целия пост
# 6
Нямам престава какво е. В неделя следобед пих половин парацетамол и от тогава не ме е болял, но и не смея да дъвча на тази страна. Болката е по нерва (невралгична) и разпространява напред по челюстта, което е странно, защото нали уж са извадени нервите на този зъб.
Виж целия пост
# 7
Какво с случи?
Виж целия пост
# 8
Нищо. Не ме е болял от тогава и нищо не съм предприела.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия