Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Образователен Говорилник v.1.0.1. хотфикс 2

  • 3 145
  • 230
Заповядайте в новата тема Animal Hatched Chick

Позволявам си да използвам цитат от миналата тема:

"като се замисля, аз разбирам и от строителство, и от медицина, и от финанси, и от производство, и от кино... абе, от всичко разбирам" - затова, заповядайте, пишете, но без лични нападки, моля Kissing Heart и да не се обиждаме от глупости, не сме малки деца Hug

старата тема
Виж целия пост
# 1
Е, де! Поне да беше цитирала с емотикона, че така на някой може да му убегне иронията. Joy

Мерси за темата! В шеги и закачки изписахме една тема и то се разминахме само с половин изтрит пост. Laughing
Виж целия пост
# 2
Аз нищо не разбирам от застраховане и си го признавам. То и не е нужно да разбирам, има си специалисти, това им е работата.
Виж целия пост
# 3
Аз призовавам напусналите да се върнат. Каквото и да си говорим, всеки един от нас добавя специфична подправка на манджорляка, който цялата група сготви.
Виж целия пост
# 4
Аз призовавам напусналите да се върнат. Каквото и да си говорим, всеки един от нас добавя специфична подправка на манджорляка, който цялата група сготви.

И аз! Русалка, Мецан, Амели ... айде моля тук пак, при нас, кой с баничка, кой с ракийка ще посрещнем.
Виж целия пост
# 5
Е, де! Поне да беше цитирала с емотикона, че така на някой може да му убегне иронията. Joy
Еее, аз исках цитатът да прилича на казан от Карлсон, който живее на покрива. Ми той си вярва! Хич не се шегува Joy

Ние сега малко трябва да потренираме самоиронията, за да ни е хубаво Stuck Out Tongue Winking Eye

И аз не знам защо са редактирали поста на Амели? Тя е много добронамерен потребител. Май тази сутрин прочетох поста - не ми е направил впечатление на обиден. Енивей, дайте да се забавляваме, докато можем. Бърди, дай баничката насам - умирам от глад.
Виж целия пост
# 6
Баничката я раздавам аз Simple Smile //вътрешнозаводски хумор от АК//.
Виж целия пост
# 7
Вие там от асоциацията едни вкусотии продавате.
Виж целия пост
# 8
Рано спряхме с пиенето и туршиите ми се струва, та затова така се получи накрая. Но може и с банички да пробваме този път. Поне ще избегнем махмурлука. Joy
Не знам защо се сетих за това как ни се караха в училище едно време "Тая тетрадка е заприличала на баница". Grinning
Виж целия пост
# 9
Моите са кръгли (овъртолени), вместо да навяват асоциации за тетрадки, навяват за вихрушки (като мен).
Виж целия пост
# 10
модераторът е разчистил постовете, нарушаващи правилата на форума, а също и е редактирал постовете, в които са цитирани премахнатите, без да накърнява полезната част от дискусията, в което можете да се уверите като прегледате предишната тема
приятно писане!
Виж целия пост
# 11
Специфичните реплики бяха алюзии към "лафчета" на определени хора. Ирония беше, жалко, че не е било разбрано.
Виж целия пост
# 12
В медицината никой нечовешки интелект няма да замени човешката диагностика, назначаване и проследяване на терапията. Периодично се опитват да направят някаква умна програма, но хич не им се получава, защото се оказва, че невидимото човешко е най-важното. Апаратите и методите за образна диагностика, клиничните изследвания и т.н. са само инструменти и данни, с които си служи лекарят-диагности и терапевт. Иначе нещата стават като гугъл транслейт, когато в критичния момент може кост да стане кос или кош. Каквата и база данни да събират, каквито и алгоритми да правят, няма как да заменят човек, защото и най-умните програми допускат твърде много грешки в сравнение с човека, а едва ли някой от нас иска да се окаже програмна грешка в диагностиката. Става нещо като "всичко изпълнихме както трябва, но пациентът умря". Понякога при снемане на анамнеза пациетните лъжат или премълчават, а дори да има въпросник, пак могат да излъжат, премълчат или преиначат. Ако всичко това го вкараме като данни, накрая какво ще изплюе нашият изкуствен интелект?
Мислех, че в потребителските групи не се разчиства, не зная какво толкова тази тема е привлякла вниманието, не видях някакви проблеми, дори малко по-хард да се изкажат някои (този път не съм аз, сори).
Виж целия пост
# 13
Andariel, информацията ти за АИ е на равнище 2010 г.
Виж целия пост
# 14
Не е гледала Анди сериала Battlestar Galactica и затова не знае за тостерите Confused
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия