Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Избира майка си пред мен

  • 2 252
  • 35
Здравейте ....скъпи дами има нещо което ми тежи и е явно, че няма на кого да спиделя... В 8 месец съм бременна а съпругът ми няма никакво отношение към мен.. не ме уважава не е до мен по цял ден го няма само пие и угажда на всички за всичко освен да на мен ..аз не искам кой знае каква угодия а само да се поинтересува от мен слуша само майка си и вуйчо си дават му лоши съвети да не ми вдига телефона също и да е с други жени докато можел и най- лошото е, че тези теми бяха повдигнати на тържеството по случей бракът ни..... Когато искам да поговоря с него все няма време или е пиян или е изморен и му се спи или само пуфти и сменя темата когато се разплача от нерви не ме отразява по цял ден съм самичка в къщи няма никой който да ми помогне емоционално и да е до мен ..да планираме бъдещето и да споделя тревогите и притесненията си.... Какво да направя за да ме изслушаа вие какво бихте направили? как да разбере, че имам нужда на всичкото отгоре 4месеца от бременността я изкарах сам сама той дори не беше в държавата ....този човек ще се оправи ли как да го накарам да се сети че има собствено семейство и мама вече не е единствената от семейството му ....😩😭😭😭😭😭😢😓
Виж целия пост
# 1
Българка ли сте?
Виж целия пост
# 2
Бързах да напиша всичко ....благодаря за съчуствието дано не ви се случва нищо подобно !
Виж целия пост
# 3
Не разбрах българка ли си?
Виж целия пост
# 4
Той едва ли е започнал да пие и след забременяването ти. Ако си знаела и си го виждала, че пие - защо се обвърза с него? Имате ли някаква подготовка за бебето - дрешки, креватче, количка?
Сега станалото, станало - помисли имаш ли къде да живееш, кой да ти помага с бебето.
Ако може да го напуснеш и отидеш при семейството си ще е най-добре. Ако пък  живеете у вас - изпъди го и смени бравата. Той няма да се промени, само ядове ще имаш.
Виж целия пост
# 5
Изцяло сме готови бебчето си има всичко.... Донякъде сте права но аз искам поне шанс за разговор дълаг сериозен разговор а ако не се промени тогава сериозни мерки незнам само че как да превлека вниманието за да предизвикаме разговора 😣
Виж целия пост
# 6
Здравейте,недейте да се тревожите много да не навредите на детето.Щом мъжа Ви слуша майка си и вуйчо си то той не ви е никакъв мъж.С две думи не държи на вас,от къде сте сигурна,че той не ходи по жени .А и по-добре бягайте надалеч преместете се с бебчето мъжа Ви няма да се трогне след раждане.Сама сте били 4 месеца можете и за напред да изкарате сама преместете се при близък човек,който да Ви помага.Не знам за какъв мъж сте се оженили ,но е мамин синчок и защо бързате за деца с човек,който го няма с дни и пие.
Виж целия пост
# 7
Изцяло сме готови бебчето си има всичко.... Донякъде сте права но аз искам поне шанс за разговор дълаг сериозен разговор а ако не се промени тогава сериозни мерки незнам само че как да превлека вниманието за да предизвикаме разговора 😣
Ако не можеш да проведеш дори един разговор с него, не те уважава, не те подкрепя, пие, защо изобщо си тръгнала да забременяваш от такъв? Такъв и за една нощ не става.
Виж целия пост
# 8
С това пиене и майка му ....аз директно ще си ида в къщи няма и разговори да водя,разговорите се водят когато бебчето се планува, а ако не е планувано поне в началото на бременноста ,аз лично не бих родила но човек пияница ,който не ме уважава ,но виж всеки си има проблеми от различно естество. Лично според мен директно си заминавай при ваще ,като се сплаши,че те няма може да се трогне.
Виж целия пост
# 9
А защо забременяваш от човек, който не те уважава и пие?
Събирате се с идиоти и после се оплаквате, че са идиоти.
И не, той няма да се оправи. Нито заради теб, нито заради детето.
А дали ти ще се оправиш и ще ти дойде акъла - от теб зависи.
Виж целия пост
# 10
Налягяй си парцалите и дим да те няма! Ако искаш ти и детето ти да сте добре и да не си провалиш живота! Еййй,къде ги намирате тия мъже?! Не ги ли опознавате преди да се омъжите за тях и да решите да им родите дете?
Такива теми ме карат много да се ядосвам. Не е истина какво сам човек може да си причини.
Виж целия пост
# 11
Не само, че няма да се промени, а нещата ще започнат да се влошават с всеки изминал ден, до степен да започне да Ви малтретира физически. Два са вариантите: или търпите, или се разделяте. За жалост, мисля, че ще предпочетете първия. Та докато не възприемете втория, положението ще е все такова, дано да съм в грешка!
Виж целия пост
# 12
но аз искам поне шанс за разговор дълаг сериозен разговор а ако не се промени тогава сериозни мерки незнам само че как да превлека вниманието за да предизвикаме разговора 😣
Напиши му писмо, по възможност със запетайки и точки. Може и сърчица. Heart
Друго какво да кажа ... все същата тема с различни актьори. Взе да става банално едно и също да се пише.
Виж целия пост
# 13
Авторката е на 20г, не много грамотна, от Сливен, какво очаквате. Взели са я за булка, забременили, сега трябва да стои и мълчи. Мъжа и заработва в Англия за някой лев...Типична родна картинка.
Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи.
Виж целия пост
# 14
Как изобщо допусна да попаднеш в тази ситуация?! Мъжът ти надали е бил по-различен преди това. Връчвай го на мама и си стягай куфарите. Когато родиш ще стане още по-зле, защото малко бебе с колики (особено когато е първо) е много натоварващо психически - с мъжа ми за едната бройка да се разделим, а нито пием, нито се бием, нито се караме попринцип.
Никоя жена не заслужава да живее в такава отровна среда, независимо българка, ромка, мюсюлманка или каквато ще да е.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия