Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Частен дом за психично болен

  • 823
  • 1
Здравейте,
Моля ви за информация, съвет, ...сламка. Брат ми е с психично заболяване, което го прави неспособен да се грижи сам за себе си, както и е агресивен към околните, когато е в "епизод". Когато е спокоен е социален, може да изпълнява множество задачи, да следва режим и правила. В момента е на принудително лечение в психиатрична болница, но скоро предстои да го изпишат от там и търся вариант за настаняване в частен дом за хора с психични проблеми. Към момента не откривам информация в интернет за друго, освен за хосписи и домове за възрастни хора с деменция, което не е нашият случай. Брат ми е на 55 години, обслужва се самостоятелно и е сравнително здрав физически. Нуждае се от контролиран прием на лекарствата си, битова грижа и професионално отношение/поведение когато е в криза.
Моля горещо за вашата помощ с информация!
Виж целия пост
# 1
Не съм запозната, но съм чувала..
Потърсете за място до с.Овощник, до Казанлък. Вероятно адреса се води до летище Казанлък, но не знам как се казва комплекса.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия